anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

sunt cu un baiat de 1an. as vrea sa ne sarutam dar nu stiu cum sa fac primul pas. help! dau fundita

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Ia-te dupa el, va fi simplu, totul va veni de la sine, nu iti trebuie cine stie ce teorie ca sa te saruti, lasa-te "purtata de val", vei vedea ca nu este atat de greu, precum crezi, sigur iti va placea si vei mai vrea.Succes si fara rusine, ca n-ai de ce!:*

5 răspunsuri:
| Dariana a răspuns:

Ce? de un an si nu v-ati sarutat?:OCati ani ai? Ma rog sa lasam asta la o parte, pai pur si simplu il pupi si ii zici ca vrei mai mult si va sarutatithinking

| emilia a răspuns:

Nu are importanta de citi ani esti impreuna.
Atunci cind esti pregatita pe deplin faci pasul asta.
Apropiete-te de el, cind vorbesti sau stai aproape si lasa totul sa decurga de la sine.
Prefa-te ca totul s-a intimplat prin surprindere, ca.na.esti la primul sarut si nu prea ai experienta.
Da totul o sa fie bine...nu te teme:
Uite pentru informatii:
http://video.google.com/....../videoplay

Funda.*

| georgyanahhhhhh a răspuns:

Sunt timida

| georgyanahhhhhh a răspuns:

Suntem amandoi la primul sarut. insa el a zis ca ar vrea, eu l-am ignorat ca si cum nu l-am auzit

| d3utzsa a răspuns:

Adica intr-un an nu v-ati sarutat?big grin
stai lin ca nci eu nici fotulsad nu prea stiam asa bine sa sarutamhee heedar am invatat aman2:X:X
e totul foarte simplu.bine eu ma obisnuisem cu el si inceracm tot felul.parerea mea este ca este mult mai usor pentru incepaturi sarutul cu buzelehee heesucces:X:*