Daaaaaaaaaaa
draga mea eu cred ca esti mult prea draguta si frumoasa nu se merita, crede.ma ca este mult mai bine daca te-ai despartii fa-ti un prieten la tine in oras si daca zici ca este asa de chiufut ca nu ai voie aici acolo dincolo,pai ar fi mai bine sa iti pui un sac pe cap si sa nu mai iesi in lume,aaaaaaa si am uitat sa iti zic daca este la distanta strict dar daca ar fi fost in ora te si batea,si nu imi vine sa cred ca voi inca mai credeti ca relatiile la distanta merg, niciodata si nici nu este o relatie frumoasa ceea ce vad si la tine, nu poti sa il pupi cand vrei u nimica ne vedem odata la an ce naiba.crede-ma ca meriti mai mult decat ai de moment
LASSSAAAA-L
E % clar ca la isi cam bate joc de tine! Pe bune, da-l dq! ia uite bah/.mai sunt multi baieti...pe bune! Iti zic cu cea mai mare siceritate: Lasa-l ca nu e de tine! E prea rau...invidios,gelos etc etc! PAA baiete!
si gata
Dupa cum se poarta cu tine tu crezi ca te iubeste? Normal nu asa se compoarta un baiat care este intr-o relatie cu o fata.Ar trebuii sa te desparti de el.
Twister09 întreabă: