anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

.sunt cu un baiat de 9 luni.dar recent am inceput sa vorbesc cu altul si imi place de el foarte mult.prietenul meu nu prea ma mai baga in seama, m-am plictisit parca si eu.a intervenit monotonia, dar totusi simt ca tin la el. ce pot face?

3 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Eu sunt de parere ca din moment ce te-ai indragostit de altul inseamna ca nu iti mai place de primul sau cel putin ca baiatul cu care esti de 9 luni nu este la fel de potrivit pentru tine.Totusi,te sfatuiesc sa nu dai cu piciorul intr-o relatie care tine deja de ceva timp.
Sincer, cred ca mai bine ar fi sa alegi din instinct pentru ca mai apoi, in caz ca faci alegerea gresita, vei putea da vina pe alegerea rapida de moment.Si sa stii ca o relatie monotona poate avea si avantajele ei.
Mult noroc! Sa fii iubita!

| DomnisoaraPapusica a răspuns:

Buna, Anca.

Probabil ca deja ai auzit raspunsuri de genul "Urmeaza-ti inima" sau alte chestii dintr-astea siropoase, pe care, hai sa fim seriosi, nicio fata nu poate sa le faca.
Cea mai buna solutie este sa vorbesti cu baiatul cu care esti acum. Intreaba-l daca inca se simte bine cand este cu tine. Eu stiu un lucru, si anume ca dragostea cu sila nu se poate. Nu poti sa stai cu cineva care nu te face sa te simti bine. Eu inteleg ca tu inca simti ceva pentru el, dar daca este doar compasiune sau mila? Gandeste-te un pic la asta.
Daca, asa cum spui tu, a intervenit monotonia, atunci e clar ca relatia nu va merge mai departe, sau in cel mai bun caz, nu va mai fi la fel. Daecat sa stai si sa te gandesti :"Doamne, cum ar fi fost sa il las pe actualul meu prieten si sa stau langa cineva care ma face fericita?", mai bine opteaza pentru optiunea 2: lasa-l! laughing Glumesc... Dar serios acum, relatiile in care se simte un pic de tensiune si in care a intervenit plictiseala nu or mai tina mult. Decat sa va chinuiti amandoi, mai bine despartiti-va in conditii amiabile si totul se termina cu bine.

Sper ca te-am ajutat. Sa auzim de bine!

| BiancaBiaaaa a răspuns:

Pai am fost in aceeasi situatie..si da, am incheiat relatia la cateva luni pentru ca vezi tu, aparuse cineva nou de care-mi placeaaa. si relatia mea era monotona, exact ca la tine. diferenta e ca prietenul meu tinea foarte mult la mine, dar eu..ma rog, tineam la el mai mult ca la un prieten, nu voiam sa-l ranesc. si ma simteam prost sa am sentimente fata de altul si sa nu-i zic si lui adevarul chiar daca ar suferi, asa ca ne-am despartit. treaba e, ca n-a mers nici cu celalaltlaughing ma rog, chiar daca puteam, sa zicem, sa am relatia aia si in prezent pentru ca la cat de monotona era, mai putea dura inca 1 an. nu regret ca ne-am despartit:d
Acum depinde mult si de relatia dintre voi 2, si daca vrei sa fii cu celalalt, daca te place. ma rog:*
A si specific ca am ramas prieteni, adica suntem in relatii ok, iesim afara impreuna, e totul bine:d