| deeapirsuletz a întrebat:

sunt cu un baiat de aproape 2 luni ne certam des din anumite chesti dar ne impacam foarte repede...de vreo 2 saptamani nici nu prea mai vorbim pentru-ca el este inre-un grup de prieteni si eu in altul si eu prefer sa stau cu prieteni mei si cred ca si el prefera asta e normal...pe mine ma cheama andreea si de sf A ndrey mia adus un cadou 2 incerasi cu o inimioara care scria "i miss you"si mai avea o alta inimioara care scria"once"de`atunci nu neam mai vazut...eu tin la el cred ca si el tinea inainte acum nu prea cred pentru ca in ultima vreme am fost indiferenta nu ieseam afara cand ma kema si s-a suparat... acum pe mes imam zis ca mi-e dor de el si el a zis "cum de tie dor de mine" si mi-a zis ca i se pare ciudat...si dupa aia ma lua la misto...nici nu mai stiu ce sa fac sa continui sa nu...

Răspuns Câştigător
| Bacemi a răspuns:

Andreea, probabil a vrut doar sa te sicaneze. Fii sigur ca nici un baiat nu face astfel de cadouri gratuit. De obicei suntem niste rai fara suflet si daca nu iubim o fata cu adevarat nu ii dam vreun cadou. Incearca sa vorbesti cu el fata in fata sincer si deschis. Veti stabili care au fost cauzele care a dus la aceasta raceala, cine a gresit si in ce fel ( banuiesc amandoi ). Dupa ce vorbiti sincer puteti stabili daca vreti sa continuati relatia dar eu zic, ar fi pacat sa va opriti aici. Succes!

2 răspunsuri:
| Babushka a răspuns:

Si eu patesc la fel ne certam apr zilnik dar ne impacam dar pentru asta trebuie sa discutati... serios intreabl ce se intampla dc se poarta asa dupa gandeste-te daca si tu esti devina.

| deeapirsuletz explică:

Ingerasi i-am*...