| RockStar a întrebat:

Buna
Sunt cu un baiat de aproape 2 lunii straight face.
Si as vrea sa aflu daca el chiar tine la mine cu adevarat sau isi bate joc straight face.
Imi spune zi si noapte ca ma iubeste enorm si ca sunt viata lui. ne vedem mereu love struck (ori mergem la mine ori mergem la el ) dar nu stiu cum sa imi dau seama daca este o minciuna sau nu thinking
Recunosc are foarte multa grija de mine si nu ar vrea sa patesc ceva.
Acum 3 saptamanii am iesit cu el pe afara si era sa ma calce masina si el m-a tras sa nu patesc ceva straight face ( eram pe mal ).
Am incredere foarte multa in el crying dar vreau sa ma asigur ca el ma iubeste straight face cu adevarat si nu spune doar asa sigh am si plans pentru el oh go on pentru niste treburii care nu erau adevarate sigh ma crezut pe mine deoarece eu i-am spus adevarul straight face si alte persoane iau spus minciunii oh go on infinee crying.
Doar atat doresc sa imi spune`ti cum sa afluu daca ma iubeste cu adevarat sau nu sad Multumesc :*. dau fundita straight face ( dar va rog spuneti-mi si unde este fundita deoarece sunt noua pe acest siteu si na :-s crying ). multumesc din nou :*

Răspuns Câştigător
| ImmortalQueen a răspuns:

Buna.

Pai iti poti da seama din comportament. Faptele spun multe. si cel mai important e din suflet, simti cu adevarat ca te iubeste. simti acea chimie. daca cineva iti spune ca te iubeste, inseamna ca minte, dragostea nu se spune ci se simte.

Sper ca te-am ajutat macar un pic.happy

Si fundita se afla in dreapta fiecarei intrebari.

3 răspunsuri:
| RockStar explică:

Mersi de raspuns crying... simt ca innebunesc din cel in cel mult sigh crying(

| andreeasosdean a răspuns:

Pai Roxxya nu stiu ce crezi dar eu cred ca te iubeste nespus daca este asa grijuliu cu tine, dar aparentele inseala ce ar fi sa-i faci un mic test incearca sa te prefaci ca esti cu altcineva sa vezi cum va reactiona dar nu exagera prea tare. Apoi incearca sa te prefaci bonlava sa vezi daca o sa aiba grija de tine. Cam atat am avut de spus sper sa te fi ajutat cu ceva

| RockStar explică:

Sincer sa iti spun Andreea nu vreau sa il fac " gelos ".
pentru ca stiu cum reactioneaza straight face.
Si cand ma suna baietii angry. se crizeaza :-