| Lovedove222 a întrebat:

Sunt cu un baiat de joi si vineri am iesit in parc. si neam simtit minunat! Sambata ne am dus la un fel de centru de chimie. si m-am intalnit cu el ne-am salutat si era cu niste colegele de ale lui. dar nu a facut nimica special :gen sa am imbratiseze sau alt ceva ...Acuma e duminica si eu cum nu stau chiar aproape de oras. m-am dus special la o fata la ora 11 ca sa il pot chema si sa iasa afara... dar aveao o voce ciudata cum iar fi somn.si a zis ca nu iese ca e obosit.bla bla bla. Mi se pare ciudat dar eu chiar tin foarte mult la baiatul acesta si nu vreau sa il pierd si as vrea sa imi dati niste sfaturi. Oare nu ma mai place?crying

3 răspunsuri:
| ea_5657 a răspuns:

Ceau: poate chiar a fost obosit ar trebui sa nu fi cicalitoare sau fi tandra cu el asta daca merita daca te insala dai papuci dai prima dat verifica sper sa te ajut

| mistakeofyourlife a răspuns:

Stai putin mai linistita. Eu cel putin nu vad nimic iesit din comun in comportamentul lui. Nu il mai strufoca atata. Nu cred ca trebuie sa fiti impreuna in fiecare moment al zilei. In fond, nu a facut nimic care sa iti dea de banuit ca are pe alticineva sau ca nu mai tine la tine. Stai linistita! kiss

| snaidar a răspuns:

Buna sunt snaidar poate yubitu tau e rusine sasi arate sentimentele pentru tine in fata colegilor lui sau a lumi.Asta e presupunere.Sau poate fara suparare si-a gasit o alta prietena!