| natalia_5717 a întrebat:

Sunt cu un baiat de vreo cateva luni iar acesta e nerabdator sa facem sex.Mentionez ca am 15 ani(si el de asemenea) si aceasta varsta nu mi se pare tocmai potrivita pentru a imi incepe viata sexuala.Cu toate acestea il iubesc prea mult si nu vreau sa il pierd. Ce imi sugerati sa fac? Multumesc anticipat!

Răspuns Câştigător
| psiholoaga a răspuns:

Iti sugerez sa faci sex cu el daca iti doresti. Daca nu te simti pregatita, discuta cu el si explica-i asta. Multe fete fac sex cu prietenii la insistenta acestora si ulterior regreta, chiar daca raman impreuna. Daca tipul nu intelege, inseamna ca nu te respecta. Sunt alte chestii pe care le puteti face impreuna pana la sex, de exemplu pettingul. Asta o sa va ajute sa va cunoasteti mai bine corpurile si sa va familiarizati unul cu celalalt. Daca te decizi sa te culci cu el, aminteste-ti sa folosesti prezervativul, altfel apar o serie de complicatii pe care sunt sigura ca nu le doresti de la varsta asta (sarcina, infectii cu transmitere sexuala).

13 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Este mult prea devreme pentru o fata sa-si inceapa viata sexuala la 15 ani. Iti vei creste foarte mult riscul de cancer de col uterin, va trebui sa te insoteasca cinvea la ginecolog (un parinte sau tutore) si in plus, deoarece nu exista nici o metoda contraceptiva 100% sigura, risti sa ramai insarcinata, iar o sarcina sau un avort la varsta asta iti pot fi fatale.
Eu zic sa-i spui toate astea si daca are intr-adevar sentimente pentru tine, va intelege si te va mai astepta 2-3 ani.

mumoasa
| mumoasa a răspuns:

Eu am sa fiu sincera cu tine.Nu cred ca este bine sa faci asta daca nu te simti pregatita. Daca acel baiat te iubeste va avea rabdare cu tine.happy Explica-i ca inca nu esti pregatita pentru acest pas.
MULT SUCCES!winking

cami
| cami a răspuns:

Draga melina, in baiatul respectiv, hormonii au luat-o razna tongue...asta nu inseamna k ar fi anormal, ci din contra, e totul in regula happy.insa! tu!? ce simti happy? crezi ca esti pregatita? ti-a dat destul de multe motive sa te increzi in el? sfatul meu este sa mai astepti.de fapt el sa mai astepte. dar ce?! daca-l refuzi o sa se desparta de tine? daca da, inseamna k nu te merita.winking. o relatie nu se bazeaza doar pe sex... dar daca tu est chiar f hotarata... faci cum crezi thinking

Janina
| Janina a răspuns:

Vrei sa faci sex cu el numai pentru a nu il pierde?
Gandeste-te, ai toata viata inainte... ea nu se rezuma la un sg barbat/baiat.
reflecteaza mult inainte de a lua aceasta hotarare...eu zis totusi ca ar trebui sa mai astepti, nu ai de cat 15 ani...
Sunt multe cupluri care dupa ce isi incep viata sexuala, relatia lor se raceste si ajung sa se desparta...
bafta...si nu lua o decizie pripita.

| coryyyyyyyyyyy a răspuns:

Eu zic sa nu faci nimic...de obicei la varsta asta baietii vor doar asta apoi te lasa balta laughing nu iti incepe viata sexuala doar pentru ca asa vrea el... acesta este un pas important si trebuie sa il faci cand te simti tu pregatita nu la cererea baietilor oh go on daca vezi ca tot insista inseamna ca nu te respcta thinking

| Sara a răspuns:

Nu fa nimic. in el fierb hormonii de nu au aere laughing
lasa l sa ti ceara. la 15 ani sunteti mici fratilor. nici nu stiti sigur consecintele sexului. cred ca el sigur nu e virgin. thu stai linistita si ai grija sa nu i cazi in mreje.

| jani a răspuns:

Trebuie sa vorbesti cu el deschis... explica-i ca nu esti pregatita pentru asta... daca te iubeste... te va intelege si iti va respecta decizia... daca nu...inseamna ca nu te merita si nu te iubeste...

| rolly14 a răspuns:

Daca il iubesti asa de mult incearca

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daca te santajeaza, cu asta, chiar daca il pierzi practic ai de castigat.ai timp mai fata si apoi daca te paraseste toti cei de dupa el vor vrea sa fie primii.si cum rezolvi? ca eu de la 15 ani si pana m-am casatorit am avut vreo 15 prietene.si pe toate le-am iubit.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Raspunsul e clar nu. Desi sunt baiat si ar trebui sa-mi sustin "fratele", 15 ani e mult MULT prea devreme pentru o fata. Sfatul meu asteapta ca o sa ai timp de sex cat vrei

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Va multumesc mult pentru sfaturi.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ancearca sai explici ca nu esti pregatita pentru pasul asta, si daca te iubeste cu adevarat te va antelege, asa al poti testa daca te iubeste si el;

| bianca1adela a răspuns:

Daca tu simti ca esti pregatita iti doresti asata si crezi ca e baiatul potrivit nu ar fi ceva rau in asta. Dar acum te intreb eu pe tine Te-a inselat vreodata?