Anamaria daca nu vrei sa faci sex de ce stai intr o relatie? nu va inteleg sincer, e logic ca vrem si sex, de ce am sta cu voi daca nu si pentru sex? stai cu un gay, asexual si gata cu frica asta, nu te baga in relatii daca nu vrei sa faci sex sau isi este frica ca te va lasa, tu vrei nunta? vrei nunta pentru sex cool
Pai vorbim abia de o luna și ceva
Poate sta cu tine doar pentru sex aiurea
Nu trebuie să accepți să vă întâlniți decât în locuri publice.
Vezi tu mai încolo ce și cum...
Nu trebuie niciodata sa cedezi daca nu asta este ceia e vrei.
Daca tine la tine si vrea sa aiba o relatie cu tine serioasa te va astepta macar pana o sa te simti tu pregatita si pana il cunosti mai bine si vezi ca merita. Daca insista prosteste du-te pe drumul tau.
Tu esti cu mult mai mica decat el?
E normal ca o sa vrea sex. Daca e cu adevarat interesat de tine, te va astepta. Daca incepe sa te preseze incat sa devina incomod, nu ii pasa de tine. Doar vrea sa te...
Eu am aproape 18. mi-a dat de înțeles ca nu sta cu mine pentru ceva anume (cred ca se referea la.) deoarece mi-a zis ca are cu cine sa se culce dar ma gândesc ca o fi zis așa ca sa îmi arate ca nu sta pentru așa ceva.
Pai...nu stiu ce sa zic. Cel mai bine astepti sa vezi. Poate e doar in mintea ta, din moment ce nu ti-a zis inca nimic. Oricum, repet, chiar pe uscat, uscat, nu va sta. Gen doar sa iesiti si sa va tineti de mana. Plus de asta daca e atras de tine, e normal sa te doreasca. Nici tu nu mai esti chiar copil. Poate usor, usor prinzi incredere in el si peste ceva timp o sa incepi si partea asta. Dar nu o face la presiuni. Adica daca el e genul : hai, ca sunt barbat am nevoi, daca ma iubesti faci si multe altele...e clar ca nu prea ai ce sa ceri de la el.
Mihaelaa98 întreabă: