Nu poti sa il fortezi, iar el nu ar trebui sa iti dea sperante, nu poti sa te tii scai de el daca nu te place logic, ai vazut telenovelele , alea ca in care din gelozie femeile ajungea sa faca multe doar ca sa il tina ata dupa ele, de aici poti invata ca nu merita daca el nu te place . Succes.
Nu-mi dau seama daca pur si simplu nu stie ce vrea sau se joaca. In orice caz, nu e bine dupa parerea mea. Daca iti place asa de mult poti sa mai incerci, incearca si tu sa te joci cu el (prefa-te indiferenta uneori, alteori arata-te interesata, stii tu ce vreau sa spun) dar nu te implica prea mult, pentru a nu fi ranita, cel putin in perioada in care incerci sa te lamuresti cum sta treaba.
Sau faci ceva sa ii placa de tine concret, sau la cea mai mica greseala de a ta o sa te lase.
În cel mai scurt timp cred că da, dar s-ar putea să fie un pic confuz băiatul şi nici el nu ştie ce să facă, e nesigur, nu fă greşeli. Baftă!
O relatie cu forta nu se poate, iar daca el nu se simte bine in relatie nu cred ca va rezista prea mult timp. Nu vreau sa te descurajez, dar daca a avut urme de indoiala inca de la inceput, nu stiu cat va dura.
E din cauza ca n-are timp si chiar nu are nu a fost o scuza. Si ma rog..mercii!