| illusion a întrebat:

Buna happy Sunt cu un tip cu care nu am absolut nimic in comun.nu imi place de el, ii place sa imi faca el mie programul si sa fie tot timpul cu mine peste tot, eu nu sunt asa imi place sa fiu mai libertina. Problema este ca el vrea o relatie serioasa cu mine, iar eu in schimb, nu stiu cum sa fac sa ma despart mai repede de el.si spun asta pentru ca el nu vrea sa renunte la mine ( am mai incercat o data sa ma desp de el straight face ) Deci ajutati-ma ca am mare nevoie laughing straight face

4 răspunsuri:
| ionika17 a răspuns:

Poi ii spui ca nu iti place de el si nu poti sa continui relatia.Ca tot asa nu ar avea nici un rost oricum v-a desparti mai in colowinkingbafta

| Anonimul0506 a răspuns:

Iesi la un suc cu mine si ne intalnim intamplator cu el laughing))

| 。。。✿*゚Viento゚*✿。。。 a răspuns:

Buna.
Spune-i exact ceea ce simti! Spune-i ca nu aveti nimic in comun, ca tie ii place sa fi mai libertina.Ca ar fi mai bine sa va despartiti!
Motivul?! Nepotrvire de caracter happy happy happy ( glumeam)
Bafta multa si nu sta alaturi de cineva care nu il vezi potrivit pentru tine! 。。✿*゚Viento゚*✿。。。

| Razvan a răspuns:

Sinceritatea este cea mai buna.Desi eu nu stiu de ce ai decis sa stai cu el daca nu nutreai pentru el cel mai infirm sentiment de atractie.Aici e si greseala ta.Nu se poate sa fie atat de posesiv sa nu inteleaga