Pi ai gresit foarte multe... dupa fapta, si rasplata.
daca il vroiai ca prieten, trebuia sa ii spui asta de la inceput, chiar daca poate parea greu...
acum, daca iti e dor de celalalt.si vrei sa fii doar pr cu asta... ia o pauza .macar 1-2 luni.si ramai prietena cu aman2.
apoi te decizi cu cine ramai iubita, si cu cine prietena.asta inseamna sa nu ii mai lasi in perioada sta sa iti faca avansuri
P. s.:Nu da pasarea din mana pe cea de pe gard
Nu stiu cum ai reusit sa te atasezi de tine, dar un lucru e clar: hotaraste-te!
Dupa o luna de prietenie cu cineva, nu stiu, nu e mare lucru sa pleci cu altu. Acum depinde cum il vezi tu pe cel de langa tine si cat merita sa-i faci asta sau nu. Banuiesc ca esti destul de tanara si probabil de aia si reactionezi asa si poate nu te simti asa pregatita sa ramai cu baiatul asta. Oricum, baieti sunt destui si probabil o sa-ti mai placa si altii, dar daca nu incerci nu stii cu cine vrei sa ramai sau nu. Dar oricum ai face, nu ranii pe cei ce nu merita. Tu cred ca stii cel mai bine ce trebuie sa faci.
Buna, pai pune-ti in ordine sentimentele, fa ceea ce simti, gandeste-te de care iti place mai mult si ia decizia corecta, daca esti cu acel baiat, incearca sa il uiti pe celalalt ca e actualul tau prieten, sti vorba aia nu da pasarea din mana pe cioara de pe gard!
Acum ai facut o greseala, dar totodata va fi o experienta din care va trebui sa inveti ceva.hotareste-te si vezi ce vrea inima ta, iar pe viitor sa faci alegerea corecta.Mult succes si fii puternica
croissant întreabă: