Nu am nimic personal cu tine.
Dar sunt persoane care cu siguranta ar vrea sa fie tratate asa de perechea lor. cine nu vrea un prieten sau o prietena care sa te placa si sa te iubeasca ?
Parerea mea e sa te mai gandesti. poate o sa iti para rau dupa el dupa aia, si o sa fie altcineva in locul tau care va primi acel tratament...
Mi-as dori sa mi se spuna ca sunt frumoasa, chiar daca nu sunt, mi-as dori sa-mi spuna ca m-am imbracat frumos, chiar daca mi-am luat pe mine niste toale care nu ma avantajeaza, mi-as dori sa-mi spuna ca sunt perfecta, ceea ce stim cu totii ca nimeni nu este perfect.Si atunci de ce te plangi, lasa-l sa te rasfete in continuare. Daca el vrea sa te faca sa te simti bine de ce nu accepti lucrul acesta? Nu faci decat sa inrautatesti situatia.Bafta!
Era o vorba, cine te place, sa te placa asa cum esti.Aici se adevereste foarte bine.Nu da cu piciorul la o asemenea ocazie.Priveste si tu partea buna a lucrurilor.Cate fete nu si-ar dorii lucrul acesta de la un baiat.Chiar tu ai spus, oameni suntem, fii om pana la capat.Intoarce lucrul asta in avantajul tau.Baiatul te apreciaza pentru ceea ce esti ca om.Stiu ca poate iti e greu, dar poti trece peste.Preferai viceversa?!