| bybuu13 a întrebat:

Sunt curioasa de un lucru si vreau sa vad cat mai multe opinii : Ce inseamna pentru voi libertatea?. Dau funda raspunsului care este cel mai realist happy

Răspuns Câştigător
| dArKcHiLd1 a răspuns:

Pentru mine libertatea e atunci când vrei să faci într-adevăr un lucru, care nu l-ai mai încercat. Să alerg pe un câmp uriaş verde care tocmai a înflorit, să mă rostogolesc la vale. Libertatea e atunci când te simţi în largul tău, când într-adevăr cunoşti o persoană care să-ţi fie alături la bine şi la greu, care să te înţeleagă, să vorbeşti liber cu ea. happy Şi poate chiar. să alergaţi împreună pe acel câmp maaaare şi înflorit? Da. Libertatea pentru mine înseamnă când faci toate acele lucruri nebuneşti... cu unicul şi cel mai bun prieten al tău. happy

5 răspunsuri:
| Wehes a răspuns:

Libertatea, hm. Pai daca nu as avea deloc libertate, nu cred ca as mai putea trai, sincer. Sa stau inchis in casa, cred ca as inebunii. Libertatea inseamna sa iesi, sa te distrezi, sa socializezi si sa inveti lucruri noi.( in opinia mea)

| andreeaeubwaa a răspuns:

Libertatea thinking liberatea pentru mine este atunci cand imi rog parinti sa ma lase undeva si eii ma lasa. libertatea " sufleteasca " e cand iau un 9 / 10 la scoala laughing si scap cu bine. libertatea " fizica " pentru mine e atunci cand ma relaxez / dorm :X liibertatea, liberatea este ceva ce iti doresti sa faci, si poti sa faci, fara emoti ca cineva te vede sau te spune cuiva de care ti-e frica happy funda:3

| TheFuckingLife a răspuns:

Libertatea pentru mine inseamna sa fiu eu insumi smug

| bybuu13 explică (pentru TheFuckingLife):

Poti sa detaliezi? happy

| TheFuckingLife a răspuns:

Ba da acu toti comenteaza la raspunsul meu? ce draq e asta? Fata va intrebat ceva. Raspundetii; D