Daca nu mai simti ce simteai inainte, mai bine nu continuati.Nu poti avea o relatie daca nu va iubiti cu intensitate. Oricum, poate si el vrea sa se desparta de tine dar ii e frica sa nu te raneasca.
Daca e gelos, inseamna ca nu are incredere in tine. Poti sa te duci la el, sa-i spui calm cam asa:
-Uite, stii si tu ca in ultimul timp lucrurile intre noi nu merg prea bine.Cred ca decat sa ne ranim unul pe altul cu certuri si crize de gelozie, e mai bine sa luam o pauza.Ce-a fost intre noi a fost frumos si iti multumesc pentru momentele magnifice pe care mi le-ai oferit, dar vezi si singur ca nu mai e la fel. Sper sa nu pierdem legatura si sa stii ca insemni mult pentru mine.
Poti sa-i spui ceva de genul asta.Important e sa fii calma.Si daca te iubeste cu adevarat, peste ceva timp isi va da seama ca nu trebuia sa fie asa gelos si ca regreta ca totul s-a terminat.Dar poate atunci va fi prea tarziu.
Daca simti ca vrei sa te desparti, fa-o acum, nu mai astepta.Cu cat mai mult intinzi, cu atat e mai dureros.
Sper ca te-am ajutat:X
Bafta!
Fundita te roog?
Daca nu mai simti nimic, spune-i-o, nu il lasa, despartete, decat sa iti bati joc de el si nu il mai suporti...La fel a stat si o fata cu mine o luna si apoi a spus ca nu mai simte nimic pentru mine, si a fost prea tarziu, dar mai bine mai tarziu, decat niciodata, succes ai grija ce faci.
Buna! Poti incerca sa ii explici cam asa:
-Uite iubi, dar chiar nu pot sa traiesc asa, tu doresti ca eu sa fiu perfecta? De 2 saptamani nu mai simt ce simteam pentru ca tu te-ai schimbat. Daca vei continua asa sentimentele mele nu vor mai fi asa.Nu vreau cearta, decat sa discutam sa ne fie bine.
O data ce veti discuta problemele si nu le veti tine in voi va va fi mai usor.Nu te desparti de el, e pacat dupa ata timp...Dar daca el continua asa...
Incearca sa tii distanta, sa se inteleaga de la sine ca nu mai vrei sa fii cu el. nu ii spune direct 'Vreau sa ne despartim! " Nu va iesi bine. Cel mai bine este ca intr-una din certurile voastre sa fie ceva gen :
"Sa terminam odata! nu mai suport! " si gata. Sa pelci brusc. Gen "Lasa-ma in pace ". Nu in momnte linistite. "Stii ..eu...ma gandeam ca ar fi mai bine daacaa....ne-am ..stii tu .ddd..desparti ! " e prea dramatic. Bafta!