| Sabìŋaaa a întrebat:

Sunt de 4 luni cu un baiat, si parca nu mai e la fel ca inainte. Nu mai simt acelasi lucru, sau cel putin nu cu aceeasi intensitate. Si de 2 saptamani tot ne certam, si el crede ca incercam sa fie bine, dar eu stiu ca nu se poate. As vrea sa ii spun ca nu e vina noastra ca sentimentele s-au schimbat si sa o termin. Dar mi-e frica sa nu regret mai tarziu. Mentionez ca e foarte gelos si am asistat la niste scene de tipul asta care nu prea mai sunt in stare sa i le suport. Ce sa fac? Ce credeti?

Răspuns Câştigător
| MikiiD a răspuns:

Daca nu mai simti ce simteai inainte, mai bine nu continuati.Nu poti avea o relatie daca nu va iubiti cu intensitate. Oricum, poate si el vrea sa se desparta de tine dar ii e frica sa nu te raneasca.
Daca e gelos, inseamna ca nu are incredere in tine. Poti sa te duci la el, sa-i spui calm cam asa:
-Uite, stii si tu ca in ultimul timp lucrurile intre noi nu merg prea bine.Cred ca decat sa ne ranim unul pe altul cu certuri si crize de gelozie, e mai bine sa luam o pauza.Ce-a fost intre noi a fost frumos si iti multumesc pentru momentele magnifice pe care mi le-ai oferit, dar vezi si singur ca nu mai e la fel. Sper sa nu pierdem legatura si sa stii ca insemni mult pentru mine.
Poti sa-i spui ceva de genul asta.Important e sa fii calma.Si daca te iubeste cu adevarat, peste ceva timp isi va da seama ca nu trebuia sa fie asa gelos si ca regreta ca totul s-a terminat.Dar poate atunci va fi prea tarziu.
Daca simti ca vrei sa te desparti, fa-o acum, nu mai astepta.Cu cat mai mult intinzi, cu atat e mai dureros.
Sper ca te-am ajutat:X
Bafta!
Fundita te roog?

3 răspunsuri:
| Brâncuşi a răspuns:

Daca nu mai simti nimic, spune-i-o, nu il lasa, despartete, decat sa iti bati joc de el si nu il mai suporti...La fel a stat si o fata cu mine o luna si apoi a spus ca nu mai simte nimic pentru mine, si a fost prea tarziu, dar mai bine mai tarziu, decat niciodata, succes ai grija ce faci.

| LoveSteps a răspuns:

Buna! Poti incerca sa ii explici cam asa:
-Uite iubi, dar chiar nu pot sa traiesc asa, tu doresti ca eu sa fiu perfecta? De 2 saptamani nu mai simt ce simteam pentru ca tu te-ai schimbat. Daca vei continua asa sentimentele mele nu vor mai fi asa.Nu vreau cearta, decat sa discutam sa ne fie bine.
O data ce veti discuta problemele si nu le veti tine in voi va va fi mai usor.Nu te desparti de el, e pacat dupa ata timp...Dar daca el continua asa...

| EzzySoSweet a răspuns:

Incearca sa tii distanta, sa se inteleaga de la sine ca nu mai vrei sa fii cu el. nu ii spune direct 'Vreau sa ne despartim! " Nu va iesi bine. straight face Cel mai bine este ca intr-una din certurile voastre sa fie ceva gen :
"Sa terminam odata! nu mai suport! " si gata. Sa pelci brusc. Gen "Lasa-ma in pace ". Nu in momnte linistite. "Stii ..eu...ma gandeam ca ar fi mai bine daacaa....ne-am ..stii tu .ddd..desparti sad! " e prea dramatic. Bafta!