| denisagabriela1999 a întrebat:

Sunt denisa si am 15 ani sunt din bacau dar locuiesc in germania si vreau sa fug de acasa cu iubitul meu el are 19 si sambata Asta vrea sa fug la el din cauza ca nu ma mia inteleg cu mama si de descarca Pe mine de nerivi (cu bataia) ce ar trebui sa fac? El vrea sa ma ea de nevasta

Răspuns Câştigător
| LuciWv a răspuns:

Sofer are dreptate.
In plus la 15 ani sti macar cei iubirea?
La 15 ani trebuie sa stii sa inveti nu iubire.
Un prieten, aia mai merge.
Poate tu crezi cal sti pe el, poate tia povestit can copilarie i-a murit unul din parinti si tot felul de minciuni
Si l-ai crezut baiat bun.
In fine noi nul putem cunoaste, deci poate fi si un baiat bun care a avut o copilarie mai grea.
Ai 2 variante cu mai multe finaluri nefericite.
1.Sa zicem cai baiat bun si nu un procxenet,pleci cu el, te mariti cu el si na poate se va si culca cu tine chiar si din iubire, cand vor da politisti de voi pe tine te vor trimite acasa, mama ta va depune plangere si el va fi acuzat de corupere de minori.
Deci daca crezi tu cai baiat bun sil cunosti din copilarie, asteapta pana faci 18 ani ca sa nu-i faci si lui probleme mari.
2.Ar putea fi un proxenet care incearca sa te duca la strada, cred ca intelegi ce vreau sa spun cu "la strada"
Sau la organe in cel mai rau caz nu ca strada ar fi mai bun.

Deci poti sa astepti pana faci 18 ani si doar atunci decizi tu ce si cum.
Cu mama ta poti sa-i zici in fata asa:
Mama eu il iubesc cu adevarat, nu-i baiat rau, asa ca accepta relatia doar sa ne intalnim nimic alt ceva, doar la 18 ani ma voi marita cu el.
Daca ea refuza ii zici:
Bine, asa sa fie, cum voi avea varsta necesara voi pleca din casa asta si nu vei mai auzi de mine.

Dar mama ta incearca sa te protejeze.
Asa ca mai bine asteapta, cei graba asta pe tine sa te mariti, ai toata viata inainte.
Sper ca vei intelege cele spuse de mine si mai ales cele spuse de mama ta.

| Radu284 a răspuns (pentru LuciWv):

"mama ta va depune plangere si el va fi acuzat de corupere de minori."

Umm, de ce crezi tu ca s-ar intampla asta? Adica ce lege incalca ala?

| LuciWv a răspuns (pentru Radu284):

Corupere de minori, daca ea fuge de acasa cu el mama ei se va duce la politie

Si va fi acuzat de corupere de minori, adica ca el a invatat-o sa fuga de acasa, dupa ii va propune sa se culce cu el si asta e corupere de minori Radu284

Da? Tu ai habar de lege? Unde zice asta in codul penal?

Nu stau acum sa rasfoiesc codul penal, dar daca ai peste 18 ani sau in cazul prietenului ei 19, daca te culci cu o fata de 15 ani e corupere de minori si se pedepseste cu inchisoarea

Stii gresit. Poti sa ai si 80 ani si sa faci sex cu o fata de 15 ani si e total ok (legal vorbind).

9 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Informeaza autoritatile germane si un centru de copii din strainatate e mult mai bun fata de unul romanesc, un pedofil nu te ia niciodata de nevasta.

| Adina981 a răspuns:

laughing eu zic să pui mâna pe o carte și să lași prostiile. Ăsta e cel mai bun sfat!

| aida009 a răspuns:

Invata sa scrii.