Bună!
Niciodată să nu te simţi vinovată pentru faptul că nu ai mulţumit o anumită persoană.Nu, niciodată! Şi lasă-mă să-ţi spun un lucru foarte important: O relaţie ar trebui să fie mai mult spontană, nu ar trebui să te gândeşti nici măcar o clipă la ce ai putea să faci ca să-i faci pe plac iubitului tău, căci trebuie să fii naturală, să te simţi bine în fiecare secundă cu acea persoană. Încearcă să eviţi astfel de persoane şi apreciază mult mai mult puritatea unui om, e mult mai de apreciat un suflet nobil decât un corp perfect.
Nu incerca sa cauti vina. Cu siguranta nu esti tu de vina pentru comportamentul lui. Trebuia doar sa iti dai seama la timp ce fel de persoana este si ce vrea de la tine. Nu e nevoie sa te injosesti in fata nimanui. Trebuie sa ai demnitate si sa fi o prioritate in viata unui barbat, nu o optiune. O sa iti treaca cu timpul desi o sa iti fie greu. Nu ai nevoie de un asemenea om in viata ta. Viata e asa cum ne-o facem fiecare, si doar noi suntem raspunzatori pentru alegerile noastre. Alege sa iti faci viata frumoasa de acum inainte!
Sincer,cand iubesti pe cineva nu-i spui numai ma atragi fizic aia nu-i iubire e doar atractie sexuala, uita-l si fa-ti o viata noua
Bună!
Ești chiar foarte vinovată dacă te-ai înjosit în fața unui băiat (nu că eu nu aș fi făcut asta). Sincer, am învățat mereu din greșeli și am învățat și din asta ceva, să nu fiu fraiera nimănui și să mă pun pe mine pe primul loc.
Pur și simplu treci mai departe și încerci să gândești numai pozitiv.
Cred că se simt atât de mândrii și supremi când ne înjosim ca niște fraiere.dar roata se întoarce, stai liniștită.
El se tot despărțea de mine și astea și mă rugam de el să ne împăcăm și pnm, dar într-un final am acceptat și am zis că trec mai departe, de ce să tot stau să-și bată joc de mine și așa am făcut. După 3 luni s-a întors la mine, dar eu așa frumos i-am spus că mi s-a luat să-și bată joc de mine și să fiu eu aia luată de proastă și a acceptat, dar cu greu.
Eu nu mi-am bătut niciodată joc de el și s-a comportat foarte urât cu mine, iar cu fosta se comporta destul de frumos și ea își bătuse joc de el.
Când a văzut că nu mai vreau să ne împăcăm că a văzut că nu poate fără mine..nici nu-i venea să creadă.
Eu te sfătuiesc să-l ignori, să-ți arăți ție că poți să trăiești fără unul ca el.
Să știi că nu se merită absolut deloc să stai în loc pentru cineva. Sunt atâtea milioane de oameni.
Privește partea bună a lucrurilor. Mai bine că și-a arătat fața cea adevărată acum, decât mai târziu (cum li se întâmplă multor fete după ce mai rămân și gravide și știu ei că le au la mână și așa mai departe).
O seară plăcută și numai bine!
Nu esti deloc vinovata, te placea doar din cauza fizicului tau?! Genul asta de gandire ma dezgusta enooorm de mult, iar asta nu se numeste iubire, este doar nevoia de as satisface placerile. Cum sa scapi de sentimentul de vina?
Simplu, ai avut ceva de pierdut de pe urma acestei despartiri? Spui, ca era prima ta iubire, cum poti iubi pe cineva care te vrea numai si numai pentru fizicul tau? E foarte clar ca acel baiat te dorea doar pentru fizicul tau, nu-si dorea niciun fel de poveste de amor cu tine, dorea doar o partida cu tine, si asta a si obtinut, te-a folosit ca pe o carpa, iar cand s-a plictisit te-a si aruncat la gunoi. El este singurul vinovat pentru ca te-a facut sa suferi, doar nu ai de gand sa lasi asa lucrurile nu? Un sfat, daca vrei sa-l faci sa sufere, ignora-l, arata-i ca tu nu esti papusa lui, ai sentimente, ai ratiune, ai logica si esti cu mult superioara celor ca el, care cred ca totul se rezuma doar la materialism.
user449549 întreabă: