WoW dar ce "fantoma" foarte inteligenta...Numai telefoane.Probabil in casa sunt numai boschetari. Iar faza cu furturile.hmmm.Cred ca cineva mai are cheia de la voi de la clasa
Aoloeu cred cai adevarat... o fi un spirit la 14 teluri si un pspaolo si pisica si tanti aiavai e mine
Sa zicem un poate... oamenii de stiinta au spus ca intr-un fel exista fantome dar nu au o "definitie" pentru ele daca ma intelegi
S-ar putea sa fie desii e cam imposibil! Cel mai bine ar fi sa ii spuneti unui preot si sa nu va mai fie frica atunci cand intrati acolo pentru ca astfel o sa fie si mai rau! Sa spuneti in gandul vostru ca nu va este frica decat de Dumnezeu! E cam grav! SA NU VA MAI FIE FRICA!
Pai si eu sunt de la cervantes si stiu casa aia ca si eu arunca pietre si odar poate am spart ceva si au iesit caramizi negre de acolo jurrr si cu pisoiu il stiu i-am facut poze multe si cu mine si-a iesit bine in pozo poate a o fii spirit si vroii a sa te sperie pe tinesi in curte scolii nu prea sunt pietre rar gasesti eu sunt de la 5b maria
Ceua! spune-mi te rog unde ai clasa cu exactitate (in ce clasa esti-adica ai terminat ca e vacanta si si litera sa ma prind unde ai clasa ) se vede casa aia de pe geamul clasei tale?