Da ai puta sa te duci personal la ea la usa si sa ii spui ca ai gresit si ca iti e dor de ea.SI da poti sa ii dai o ciocolata.Eu cred ca te iarta.Si de ziua ei poti sa ii faci o rama foto cu voi dou, poti sa faci un video cu poze si sa pui statusuri la fiecare poza.
Multa bafta!
Sper ca am fost de folos.
Si sa imi spui daca te-a iertat.
Renunta la asta. Daca este o prietena adevarata va trece peste acest orgoliu si va veni la tine, daca nu te va ignora in continuare si isi va vedea de activitatile ei.Cum ai putea sa iti ceri scuze, desi esti nevinovata? Orgolioasa va interpreta gestul tau gresit si se va supara mereu ca sa ii dai ciocolata.
Stiu ca o vrei inapoi, dar sunt momente in viata cand un om n-ar trebui sa renunte la propriile-i convingeri.Convingerea ta este ca ea a gresit, nu renunta. Cauta-ti alti prieteni!
Stiu cum e, toti suntem disperati dupa o anumita persoana chiar daca nu-I pasa si ne ignora, fa toate alea ce ti-ai propus tu...chiar daca ea ar trebui sa faca asta, daca nu va impacati dupa toate astea, inseamna ca nu mai vrea sa fie prietena cu tine si ca e o falsa.o sa-ti duca ea lipsa mai incolo