Uite aici cateva sfaturi: :*
http://www.garbo.ro/......nsati.html
http://www.askmen.ro/Increderea_in_sine-a4085.html
http://www.topsanatate.ro/......e-160.html
http://www.citynews.ro/......ine-21920/
Pur si simplu, trebuie sa crezi ca poti face ce iti propui, nu ar trebui sa te temi de esec. :)
Trebuie sa iti dai seama ca trebuie sa te schimbi. Nu trebuie sa devii aroganta si plina de fite ca altele. Fii sigur ca in acelasi moment macar un baiat se intreaba acelasi lucru. Trebuie sa iti dai seama de diferentele dintre tine si aceste fete si sa iti dai seama in ce sens trebuie sa te schimbi si tu. Nu trebuie sa te schimbi total. Poti sa incerci sa ai mai multa incredere in tine. E ideal sa ai grija ce anturaj ai. Atunci cand ai un anturaj in care nu te simti bine, simti ca te sufoci sau ca esti neglijata e mai bine sa renunti. E mai bine sa ai prieteni putini dar adevarati. Incearca sa intelegi ce vrei de la viata pentru ca doar astfel poti sti ce trebuie sa faci. Daca vrei sa ramai tematoare o viata intreaga nu fa nimic. Daca insa vrei ca lumea sa fie atrasa de tine trebuie sa iesi din anonimat. Sunt sigur ca esti speciala in felul tau doar ca nu iti place sa iesi in evidenta. Ai nevoie de niste prieteni pentru ca alaturi de ei nu iti va fi deloc frica sa fii naturala. Doar asa iti dai seama cum esti tu de fapt si cum ai vrea sa fii. Dureaza sa te schimbi dar e important sa constientizezi ca e bine sa te schimbi.
In primul rind, nu cauta sa ai si tu fite. Unei fete nu ii sta bine cu fite. Fii tu insati, naturala, asa cum esti, chiar daca poate esti mai moale, mai stearsa ca altele. Cu siguranta unui baiat ii va placea de tine asa cum esti. Cit despre increderea pe care n-o ai, e pentru ca privesti la ceea ce nu ai sau la defectele pe care le ai. Cind te uiti la cineva care nu poate face ceva, sau la ceea ce greseste, cum poti sa te increzi in el? La fel e si cu tine, cind privesti la tine. Priveste la ceea ce ai bun in tine (nu zi ca nu ai nimic bun, asta nu e adevarat, fiecare om are defecte, dar si calitati!), priveste la calitatile tale, la ceea ce sti sa faci, la ceea ce ai reusit sa faci pina acum, si vei vedea ca daca pui accentul pe aceste lucruri, fara a te mindri cu ele, ci doar din dorinta de a te recunoaste asa cum esti, atunci si increderea in tine insati va creste...
Stiu. exact asta este si chestia.Nu am incredere in mine si nu stiu cum sa fac sa am, nici nu stiu ce inseamna aia incredere in mine. ce trebuie sa fac sa am incredere in mine?
Schimba ceva la tine...comportament,look! Mereu se gaseste ceva ce se poate schimba. E imposibil sa fii atat de urata incat sa nu te placa nimeni.Ai mai multa incredere in tine!
Si eu tot in situatia ta sunt nu mai suport... ma gandesc la ce sunt eu pe pamantul asta pentru a suferi si a fi luata in bataie de joc de toti?
nu stiu... incerc sa am incredere in mine si sa am tupeu dar nu pot mi-am schimbat si look'ul dar nimic... ai incredre in thu :X
daca gasesti ceva folositor care te poate ajuta anuntama si pe mine. te rog
the PwPa Acsy :*
Din ce ai spus tu, mi-am dat seama ca iti lipseste...increderea in sine. Analizeaza comportamentul celorlalte fete si incearca sa iei partea buna din el . Sunt sigura ca vei reusi!
Daca ai avea incredere in tine nu te-ar mai framanta aceste intrebari si ai reusi sa faci ceea ce ti-ai propus.
Mult succes la scoala si o primavara cat mai senina si mai frumoasa !
Hmm. Stau si incerc sa-mi dau seama cam ce varsta ai. Daca ai sub 15 ani, atunci ii ceva normal; hormonii incep sa-si faca treaba, si simti ca ai nevoie de cineva. Incearca sa te linistesti in cazul asta.
Anyway, incearca sa fii doar tu, nimic mai mult, si asa iti vei gasi pe cineva mai potrivit decat isi vor gasi colegele/colegii tai. FII CEEA CE ESTI! Decat sa schimbi in fiecare zi "iubita/iubitul", sau sa fii cu o persoana pentru care nu simti nimic, doar pentru simplul fapt de a fi impreuna cu cineva, pentru ca este "cool", desi nu mi se pare ca ar fi, mai bine ai rabdare pana il gasesti pe cel potrivit.
Deasemenea, bacemi are mare dreptate in legatura cu anturajul, daca nu te simti bine, atunci incearca sa iti gasesti altul, dar ai grija.
P. S. Nu te lasa influentata de ceea ce fac, sau iti spun ceilalti, fa ceea ce crezi ca ar trebui sa faci. Sper ca ti-am fost de ajutor.