Esti neinteleasa si in acelasi timp nu ai liniste in suflet. Asa este omul care se chinuie sa faca multe si tot e nemultumit pentru ca alt om e mai altfel si isi doreste sa devina ca el.Fiecare dintre este unic, asa ne-a creat Dumnezeu, fiecare dintre noi are amprente diferite de exemplu. Imi doream sa devin bogat si pe masura ce castigam mai multi bani mii de euro lunar deveneam din ce in ce mai trist si gol pe interior.
Vedeam pe toti in jurul meu fericiti, 4 adolescenti care mergeau cu un tico la semafor erau mai multumiti si mai fericiti decat mine care aveam un bmw si eram singur in masina cu zeci de milioane in buzunar...
Recent am vazut o fata care avea tenul impecabil si ma uitam atent la fata ei pentru ca era impecabil tenul si fara machiaj si dupa ce mi-am coborat privirea mai jos am observat faptul ca avea o mana cu malformatie si nu era crescuta normal ca si cealalta, chinuindu-se sa tina cateva acte cu acea mana.
Vezi tu, te vezi urata cand esti frumoasa pentru ca nu vezi Adevarul.
Esti creata dupa Chipul si Asemanarea lui Dumnezeu, ca si mine ca si ceilalti si Dumnezeu te iubeste mult mai mult decat iti poti imagina.
Am gresit foarte mult fata de oameni si fata de Dumnezeu si El tot ma iubeste si m-a iertat de toate pacatele si greselile pe care le-am facut.
Te-ai gandit ca poate acneea care te supara atat poate fi de la stres? Am avut perioade stresante si eram palid la fata si nici nu mai dormeam si eram trist si simteam un gol pe interior pentru ca nu il aveam pe Dumnezeu in mintea si in inima mea desi El era mereu langa mine si este si desi uneori credem noi oameni ca ne lasa Dumnezeu, El este mereu langa noi si niciodata nu ne paraseste.
Esti frumoasa, inteligenta si inzestrata cu har de la Dumnezeu.
Nimic nu este intamplator, toate se intampla cu un scop, vad asta in fiecare clipa a existentei mele pe aceasta planeta.
Faptul ca eu la ora 17 trebuia sa fiu la pescuit pe balta si nu m-am dus pentru ca nu am gasit cardul de ratb si pentru ca nu gaseam marunt prin casa sa pot cumpara momeala si sa nu mai schimb o bancnota mai mare, am ramas acasa, am plans pentru ca mi-am amintit cat de rau sunt cu cei din jurul meu si am plans si am simtit nevoia sa intru pe TPU si sa incerc sa ajut pe cineva si am gasit intrebarea ta.
Pe mine m-au salvat Iisus Hristos si Dumnezeu Tatal Cel Din Ceruri si Maica Domnului de mai bine de 7 ori pana acum de la moarte, la fractiune de secunda si mereu am stiut ca e un scop pentru mine asa cum este si pentru tine si pentru ceilalati oameni. Suntem interconectati si daca Dumnezeu vrea sa iti vorbeasca o va face prin multe moduri, fie prin oameni, fie prin animale, fie prin vise sau prin intamplari sau multe alte moduri.
Te rog asa cum simt de la Dumnezeu sa iti vorbesc, nu iti bate joc de tine, de ceea ce Dumnezeu a creat din iubire, ai grija de cei din jurul tau, Dumnezeu te iubeste, tu ofera iubire si nu te astepta la nimic in schimb, ajuta si nu te astepta la rasplata, rasplata o vei avea de la Dumnezeu in Rai.
Gandeste-te ca de fiecare data cand gresim, cand pacatuim sau cand suntem tristi sau cand gandim negativ fata de noi sau cei din jur il suparam pe Dumnezeu, pe Cel ce ne-a creat din iubire si ne iubeste nemarginit de mult.
Iubirea lui Hristos pentru cel mai mare pacatos este neconditionata si il asteapta sa se intoarca cu fata la El si cu spatele la pacate.Cel mai mare pacatos poate deveni un mare sfant.
Ce dovada mai mare de iubire iti trebuie ca sa crezi in Hristos si sa vezi cat te iubeste decat faptul ca s-a rastignit pentru noi, a murit pentru noi ca noi sa traim pentru El.
Fiecare bataie de inima pe care o simti este dovada de iubire, ochii tai cu care vezi lumea aceasta este o mare binecuvantare, esti binecuvantata in fiecare clipa a existentei tale pe aceasta planeta.
Alti oameni sunt orbi, sau ologi sau surdo muti si sunt fericiti pentru ca vad binecuvantarea de la Dumnezeu in fiecare clipa si ei se bucura de acest mare dar de la Dumnezeu (viata).
Roaga-te, daca vrei, si multumeste-i lui Dumnezeu pentru tot ce ai.
Daca il rogi cu credinta sa te ajute, acneea care te supara atat de tare poate disparea pana dimineata cand te vei trezi.
Ai credinta si roaga-te din suflet sa te ajute si vezi cat de mult te iubeste Dumnezeu.
Matei 17: 20
Iar Iisus le-a răspuns: Pentru puţina voastră credinţă. Căci adevărat grăiesc vouă: Dacă veţi avea credinţă cât un grăunte de muştar, veţi zice muntelui acestuia: Mută-te de aici dincolo, şi se va muta; şi nimic nu va fi vouă cu neputinţă.
Dumnezeu a creat cerul si pamantul, toate cele vazute si nevazute, chiar crezi ca nu te poate ajuta pe tine cu orice ai avea nevoie? Sau ca nu vrea sa te ajute?
Dumnezeu ne iubeste pe toti neconditionat.
Matei capitolul 7
Versetul 7, 8, 9, 10, 11, 12...
Daca vrei sa ai liniste sufleteasca citeste Biblia si o sa vezi cat de mult te poti linisti. Cauta o editie tiparita mai veche de 2002.
Inainte sa te rogi, cere-i lui Iisus Hristos sa iti lumineze mintea si sa iti dea intelepciune sa intelegi ce scrie in Sfanta Scriptura.
Iisus Hristos te iubeste si te asteapta sa te intorci cu fata catre El si cu spatele la pacate.
Sa nu mai pacatuiesti si sa il inviti pe Hristos in inima ta. Rasplata ta va fi mult mai mare in Rai si o sa vezi cat de mult te ajuta Dumnezeu cu orice vei cere.
Îți mulțumesc mult.Răspunsul tău mi-a dat ceva de gândit.Mulțumesc mult că ți-ai luat din timpul tau pentru a-mi scrie.Cu siguranță ești un om minunat!
Du-te la sala, fa sport undeva departe de cercul tau obisnuit, mananca cum trebuie.
Si gandeste-te ca ai in acest moment viata unui baiat mediu, doar ca noi nu ne putem machia, si nici nu ne aruncam de la etaj.
Stiu ca lumea e un loc unde conteaza mai mult frumusetea decat inteligenta. dar daca urmezi tot mai multe metode de frumusete ineficiente probabil, o sa te descurajeze mai mult, iar daca ajungi la varsta potrivita pentru operatii estetice si alegi sa le faci vei intra si mai rau in depresie ca ar fi doar o minciuna. Dar sa-ti zic un secret ce ar putea sa te faca mai frumoasa in ochii altora. Atitudinea. Tu fiind in depresie s-a.m.d. gandindu-te non-stop la cum arati te-a facut sa uiti ca un simt bun al umorului si o personalitate puternica schimba parerea multora. Nimeni nu vrea sa stea pe langa cineva ce se preocupa iar si iar de cum arata. Nu exista chiar nimeni cu,care sa iesi vara asta? O colega. verisoara? Ceva? Le poti invita la film, n-o sa fiti nevoite sa socializati prea mult. Greseala universala a omilui e aceea ca-i pasa. Nu zic acum sa nu-ti mai faci nici dus, dar las-o mai moale. Ai fi uimita de cat de neatenti sunt oamenii fata de altii. Pun pariu ca, daca ai lasa-o mai moale nimeni n-ar observa. De ce? Pentru ca oamenii sunt asa de preocupati de ei insisi,asa ca tine,ca nu vad toate detaliile. Iar legat de pian si notele tale, poate lumea e pur si simplu invidioasa si alege sa taca din gura. Si acum sa ma leg si de insulte. Toata lumea insulta pe toata lumea. Nu esti tu singura de pe planeta. Pana si fetele alea frumoase de pe insta sunt jignite. Crezi ca n-au fost facute niciodata cu*ve? Daca stam acum sa ne oprim la cea mai mica insulta normal ca ramanem izolați in casa. Nici ei nu sunt perfecti. De te mai jigneste cineva reproseaza-i. Tine-i piept. Dar ai grija la romi ca aia au turme. Asteapta pana incepe din nou scoala si arata-le tuturor ca te-ai schimbat. Iar daca ti-e frica ca nu-ti poti schimba personalitatea de una singura, cauta aplicatii sau cumpara carti de tip dezvoltare personala. Cand eram mica eram exact ca tine, mai putin partea cu machiajul ca n-aveam voie. Dar cand am mai crescut a inceput sa-mi placa de un baiat si totul s-a inrautatit. Stiam ca nu sunt buna pentru el. Toata lumea mi-o zicea iar eu ii credeam. Nici nu-i vorbeam cine stie ce. Am inceput sa ma machez si sa ma fac tot mai frumoasa cu minciuni, dar nu aveam curajul sa ma duc la el sa nu ma fac de ras. Mai tarziu am intrat in social-media iar un necunoscut m-a facut cu*va din cauza eforturilor de a fi frumoasa. Ceva s-a trezit in mine si pentru prima data chiar am ripostat. M-am certat cu acea persoana pana i-am inchis gura. Dar avea dreptate. Ma simteam ca o cu*va. Meditand mult, am renuntat la aproape toate machiajele mai putin la un tus si un strugurel. Nu eram la fel de frumoasa ca pe insta, dar ma simteam si asta conta. Dupa asta m-am schimbat complet la personalitate, faptul ca nu mi-a mai pasat m-a ajutat si ma ajuta in continuare. Imi pare rau daca nu asta voiai sa citesti.
ImiPlacFluturii întreabă:
Anne07 întreabă: