| unknown a întrebat:

Buna sunt Elena si... nu mai stiu ce sa fac cu parul meu... e ondulat, tuns in scari si breton dar nu se mai aseaza deloc bine adica nu are o forma placuta
Daca il intind nu sta mai mult de o zi asa ce as putea face?

Răspuns Câştigător
| veveroi a răspuns:

Stiu cum e si te inteleg
uite cum face eu uneori.

dupa baie.imediat dupa baie il sterg putin cu prosopul il pieptan si il prind uite cum:
iti aduni parul de sus(calota)...de la tample cu degetele te duci pana in spate. buun il rasucesti si dupa il strangi in jurul lui asa...ca un coc
si partea care ti-a ramas la fel.
o sa. ti stea tot ondulat dar un ondulat frumos, uniformizat, simetric si cu bucle bine definite
cel mai important nu-ti mai peria parul pentru ca 1 nici nu e bine pentru parul ondulat si 2 iti strici onduleurilebig grinadica eu una asa fac: inainte de a pleca undeva dau cu apa prin el dupa bag putina spuma ( nu folosesc feonul )
si daca tii neaparat sa il piepteni ia-ti o perie din aceea speciala pentru parul ondulat care nu-ti strica onduleurile. du-te in magazinele mari si cauta cu atentie.sunt cele din lemn sau cele din par de animale sunt foarte bune.

si daca vrei sa-ti explic mai bine : veveroi_ciufulit

ai grija de tine!

3 răspunsuri:
| BS_5938 a răspuns:

De ce eşti aşa de negativă? De unde ştii că îţi stă rău?

Uite, eu am o verişoară care are părul ca al tău şi parcă nu e mereu plăcut pentru că se vede pe ea că nu-i place şi toată ziua se plânge de el

În schimb, şi eu am părul ca al vostru şi mereu îmi zice toată lumea că îmi stă bine

Asta e prima chestie, a doua este că aşa-i părul tău şi este genetic
Nu îl poţi schimba şi dacă îl mai îndrepţi mult o să-ţi devină degradat şi despicat la vărfuri aşa că ai grijă

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu m-am pieptanat ultima data de craciun.

| MsButter a răspuns:

Intinde-l zilnic