| Nana30 a întrebat:

Sunt eleva in clasa a 9a,arat bine, sunt slaba, inalta si frumoasa. Pentru vacanta as vrea sa lucrez undeva (am vazut multe adolescente prin magazine mari cu pliantesau monstre de parfum etc).As vrea niste sugestii va rog! Funda happy

3 răspunsuri:
| a2 a răspuns:

Intrebarea ta imi aminteste de un banc: blonda, 90-60-90, cu stare materiala buna, studii superioare, vand camion. Mergi la supermarketuri, hypermarketuri la ghiseul de relatii cu clientii si intrebi daca au locuri disponibile. Sau asta, sau cauti pe net oferte de angajare part-time.

| ariamont a răspuns:

Adolescentele care se plimba prin magazine si impart pliante si alte chestii nu primesc pe luna mai mult de 2-3 milioane. Asteapta sa faci 16 ani si ceva si te poti angaja la hotel sau complex ceva, la spalatorie(e multa munca dar iei 12-15 mil pe luna ...asa fac eu), ori cameraman(faci curatenie in camere, dar e mult mai greu decat la spalatorie...ori daca te pricepi barman, ospatar si altele.

Sau daca ai tai nu te lasa sa pleci de langa ei, du-te pe la magazine, cofetarii sau alte d-astea si intreaba daca au nevoie de vanzator sau ceva de genul part-time.

Succes

| MonsterEnergy a răspuns:

Pot să fiu peştele tău dacă vrei.