anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

.sunt eu paranoica sau ce? ..treceam azi pe strada..adica eram pe trecerea de pietoni si treceam pe langa un grup de 3-4 baieti..si am auzit: "nu ne place" dar nu stiu daca se refereau la mine sau vorbeau intre ei. totusi daca se refereau la mine ar mai fi zis ceva nu?

4 răspunsuri:
| BiuL a răspuns:

Nu or zis de tine, lol, daca ar fi zis de tine ti-ar fi zis la persoana a 2a si ti-ai fi dat seama, cine stie despre ce vorbeau.

| Dariusuu a răspuns:

E ciudat să te abordeze în așa fel în stradă, au vrut doar atenție din partea ta, dacă întâlnești astfel de persoane să le ignori.

Să ai grijă de tine.

| Danut_Popa_1961 a răspuns:

Nu trebuie sa iei in seama tot ce auzi in jur. Daca se refera la altceva sau cineva, te necajesti degeaba, iar daca se refera la tine nu merita sa dai atentie.

| LiviuCristy a răspuns:

Nu prea am auzit expresia asta "nu ne place" desi e caterinca totala, si daca e caterinca atunci sa stii ca le place daca erai imbracata mai sumar sau ceva care sa-ti puna formele in "valoare"
Ignora ce am scris mai sus si ignora persoanele de genul, nu o sa gasesti nimic bun la ele si nici intr-un grup de genul acelor baieti