Sa nu ii asculti pe ceilalti fii tu insuti ...altfel ceilalti te considera prefacuta si crede-ma observi cand cineva se baga in seama. Incearca sa fi mai destinsa si sa iti atragi tu singura prieteni nu sa te duci tu ca musca in lapte la ei idolatrizandui. Daca te simti bine intr-un grup de oameni vei reusi sa fii populara :*
Pai incearca sa te bagi si tu in grupurile lor daca te resping lasa i nu ii baga inseama daca nu te baga in seama si iti cer vreodat ceva sa nu le ai ca nu e corect tu nu fii suparata pe tema asta
Iesi prin pauze, vorbeste cu cei populari, fii de treaba si cel mai important da-te bine pe langa fetele populare de la tine din clasa. si eu am aceeasi problema dar nu imi pasa de parerile lor. poti sa-i ignori sau sa-i bagi si tu in seama. e alegerea ta :*
Pai.ai incercat sa faci aceleasi activitati pe care le fac ei? intra intr-o gasca (nu una de care sa nu fie mandra mama ta) ocupati timpul liber si printre prieteni, nu numai in casa. iesi cu fetele la un suc, sau invita-le la o intalnire de studiu, sigur vei avea parte de atentie.