| BloodLine a întrebat:

Buna(sunt fata). Cu o zi in urma, la scoala eu cu o fata ne jucam putin pe telefonul unui prieten, incercand sa-i batem scorul. Telefonul atunci era la mine, cand a venit si a zis "Tu te-ai mai jucat, macar lasa o fata draguta sa se joace"(telefonul era la mine de nici un minut) deci teoretic m-a facut "urata" dar nu direct. M-am suparat pe el deoarece suntem foarte buni prieteni, il ajut cand are nevoie, etc. Acelasi lucru s-a intamplat si in ziua precedenta dar nu l-am luat in seama crezand ca glumeste. Si-a cerut scuze dar eu nu l-am iertat. Primesc tot mai multe jigniri din partea lui chiar daca eu nu-l insult sau altceva. A zis ca o sa-mi treaca dar o data ce redevim prieteni pun pariu ca iar o va face. (Poate considerati o poveste stupida dar eu sunt sensibila, si mereu voi fi si chestiile de genul asta ma supara rau. mai ales cand vin de la prieteni buni.)
Ce sa fac? Sa-i mai dau o sansa sau sa-l ignor?

Răspuns Câştigător
| Mady5Stars a răspuns:

Ignoral si dai si 2 palmewinking

2 răspunsuri:
| Mike959 a răspuns:

Buna,ar trebui sa porti o discutie serioasa cu el si sa-i spui exact ce simti si te deranjeaza, sa-l faci sa inteleaga ca poate chiar daca glumeste te deranjeaza! Bafta

| Criissuu a răspuns:

Pai daca tu te comporti frumos cu el iar el te insulta mereu, ar trebui sa il ignori. Poate dupa aia isi va da seama ce prietena buna a pierduttongue... Oricum, daca crezi ca sfatul meu nu e bun faci cum vrei:d...Bafta:*