anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Buna!
Sunt fata,cum pot face sa fiu cat mai draguta?
Ma refer la caracter,haine,stil, machiaj....etc.(Ceva si pentru scoala...)
Vreau sfaturi de la voi, nu site-uri!
Multumesc.
PS:Am 14 ani.
Funda!

6 răspunsuri:
| RavnTapt a răspuns:

Pai in primul rand trebuie sa adopti o tinuta feminina care sa te reprezinte dar nu vulgara. Acum "caracterul" este un cuvant prea dificil de definit, dar ideea este sa fii chill in relatiile cu oamenii ( o persoana prea energica ar putea parea bizara). Machiajul trebuie sa puna in evidenta trasaturile fetei pe care vrei tu sa arati mai mult dar sa nu fie strident. Daca ai de gand sa "cuceresti" un tip mai mare ca tine trebuie sa fii tu, normala sa nu incerci sa pari "mai matura" in sensul rau al cuvantului prin discutii si haine ce nu se potrivesc cu varsta ta.

caramela
| caramela a răspuns:

Bunahappy
fi tu insuti, nu vulgara/nu machiata/nu tinute de piti etc.14 este o varsta frumoasa/delicata si plina de delicatete daca stii sa te comporti, nu trebuie sa faci ce face X-Y si nu trebuie sa te imbraci cum se imbraca"Corina"..lasa machiajul pentru mai tarziu si doar pentru ocazii speciale.
O zi frumoasa sa aihappy

| DracusorImpielitat a răspuns:

La haine, uita-te in reviste de moda sa vezi ce se poarta acum, vezi ce iti place, si cumperi ceva asemanator. Dar poarta si fustite, nu prea scurte, dar nici chiar pana la genunchi, mai sus de genunchi e perfect.
Da-te cu BB cream sa ai un ten uniform, dar daca tenul tau e perfect, nu recomand. In rest, ruj/luciu de buze intr-o culoare mai neutra (in nici un caz rosu aprin sau roz neon), roz pal, roz deschis, nude. Foloseste cleste pentru gene, ca sa le arcuiesti si da-te cu putin mascara. La primul strat, da in zig zag pentru mai mult volum. Foloseste creion negru doar pentru linia genelor de sus, chiar unde sunt genele, sa intensifici privirea. Daca nu poti sa te dai bine, nu te mai da deloc.
Daca vrei sa fii draguta, vorbeste cu toata lumea, adica fii de gasca, dar nu fi nici prea, nu stiu cum sa zic, prea draguta. Daca pari calma si relaxata, e perfect.

| JustMe6378962 a răspuns:

Salut!
1. Caracter- Fii tu insati, fara sa iti pese de parerea altora. Cat despre baieti, sa nu pari disperata dupa ei din prima. Chiar daca e greu, asteapta sa te abordeze ei primii. Dar daca tot nu vin dupa tine, si tu crezi ca te plac, fa-ti curaj si spune-le.
2. Haine- Dupa cum stiu, scolile au o uniforma care variaza( asta daca nu esti la liceu). Oricum, la uniforma clasica iti poti pune niste fundite, o curea colorata, o esarfa pe post de curea...etc.
3.Stilul- este stilul tau: adica gotic, emo..si altele
4. Machiaj- te poti da cu potin fond de ten, dar nu cred ca ai voie sa te machiezi cu farduri colorate la scoala.
Sper ca te-am ajutat! Pa!

| Roland22 a răspuns:

Fii tu insati, nu te lua dupa parerile altora..si nu fii o scorpie, baietilor nu le place asta laughing

| Ana1687 a răspuns:

Stiu ca e prea tarziu dar o sa iti spun ce cred eu ca te face mai draguta
Trebuie sa porti haine largii (ma refer la un hanorac mai largut)
Machiaj cat mai natural (un fond de ten, un rimel si poate un ruj)
Dar tu imbracate cum vrei si simte-te bine in pielea ta