anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

sunt fata si acum 2 luni m-am mutat in alta parte la alta scoala si inainte aveam o prietena cu care am copilarit 1-2 ani de zile care avea 2 frati 1 mic si 1 mai mare decat ea si 1 sora mai mica si e tiganca pe la sfarsitul verii de anul asta eram in camera noastra si nu stiu cum dar cand s-a enervat din nu stiu ce s-a pus pe mine ( eu stateam pe burta ca eram in pat ma jucam pe telefon) si incepea sa ma cotaie in joaca si ca sa scap de ea ca ma sufoca o gadilam unpic la fund ca sa se dea de pe mine si facea asta des oare e lesbianca eu am intrebat-o daca este si a zis ca nu si dupa nu a mai facut asa, ea are 11 ani si a zis cand ma mai jucam cu ea pe afara ca ii place de un baiat, oricum acum m-am mutat si ieri am fost in vizita la ei si a zis ca vine vineri la mine si doarme o seara si sambata pleaca o sa doarma la mine in camera cu mine in pat oricum parintii stau in cealalta camera si daca e ceva strig la ei dar eu o cunosc si ii stiu personalitatile ei rebela se da mare fura minte dau funda va rog

1 răspuns:
| Violleta2022 a răspuns:

La 11-12 ani numai prostii aveti in cap!
daca nu vrei sa vina sa doarma cu tine si-ti este frica, spune-i mamei sa o sune pe maica-sa si sa nauleze venirea ei al tine, sa-i spuna ca ai pojar si este contagios.