| CrudutzZa a întrebat:

Sunt fata si am 16 ani, acum o luna stateam pe an si am primit un mesaj de la un cunoscut sa iesim, am iesit citeva zile la rind dupa care el a plecat in alt oras unde lucreaza si se intoarce dupa citeva luni, de cind a plecat vorbim zilnic pe facebook si o data la citeva zile si pe skype. Imi place foarte mult sa vorbesc cu el si am inceput sa tin la el, el e straniu. Scrie comentarii la alta feta gen,, cea mai adorabila papusa", ce e drept cu acea fata se stiu de ani buni, nu stiu inimioare si alte chestii. Am impresia ca el vrea sa scape de mine si nu stie cum, sau vrea sa ne aiba pe ambele. Uneori vorbim pina tirziu, dar in unele zile imi zice ca merge sa se culce da sta pe net inca citeva ore, cit eu stau online pe skype el sta pe invisibil. Si chiar de mai multe ori controlez si cind ma pun pe invisibil apare si el online. Ce sa fac lume? Aseara i-am vorbim asa mai cu nepasare si am crezut ca s-a suparat si nu o sa mai vorbim, dar azi mi-a dat un mesaj cu ce fac si eu mi-am cerut scuze. El e mai mare decit mine si poate ma crede un copil naiv pe care sa poata sa il invirta. Va rog ajutati-ma.

3 răspunsuri:
| ROB3RT89 a răspuns:

Buna.
La ultima fraza,chiar ai zis-o bine.
Faza cu invizibilul,e ceva ciudat.
De ce oare ar sta el pe invizibil?
De ce oare nu vrea ca tu sa stii ca e online?
Poate daca gasesti raspunsul,gasesti si rezolvare la problema ta.
Dupa mine, nu prea e genu ala de baiat serios, il da de gol atitudinea.
Daca zici ca ai inceput sa ti la el, gandeste-te bine ce faci.
Mai tarziu va fi mai greu.
In ziua de azi, 9 din 10 baieti sunt ipocriti, mai ales cand vine vorba de relatii.
Ai grija, deschide bine ochii.
Succes!

| JohnnyWylde a răspuns:

Wow cum a sunat asta "băieţii sunt capabili de multe lucruri" parcă ai vorbi de persoane instabile mental, criminali sau animale.

| Roxyrox222 a răspuns:

Buna! Ignora-l cateva zile si o sa vezi ca o sa te bage din nou in seama...Sau se poate sa te tina drept a 2a roata.Ai grija, multi baieti sunt capabili de multe lucruri