| CrudutzZa a întrebat:

Sunt fata si am 16 ani, acum o luna stateam pe net si am primit un mesaj de la un cunoscut sa iesim, am iesit citeva zile la rind dupa care el a plecat in alt oras unde lucreaza si se intoarce dupa citeva luni, de cind a plecat vorbim zilnic pe facebook si o data la citeva zile si pe skype. Imi place foarte mult sa vorbesc cu el si am inceput sa tin la el, el e straniu. Scrie comentarii la alta feta gen,, cea mai adorabila papusa", ce e drept cu acea fata se stiu de ani buni, nu stiu inimioare si alte chestii. Am impresia ca el vrea sa scape de mine si nu stie cum, sau vrea sa ne aiba pe ambele. Uneori vorbim pina tirziu, dar in unele zile imi zice ca merge sa se culce da sta pe net inca citeva ore, cit eu stau online pe skype el sta pe invisibil. Si chiar de mai multe ori controlez si cind ma pun pe invisibil apare si el online. Ce sa fac lume? Aseara i-am vorbim asa mai cu nepasare si am crezut ca s-a suparat si nu o sa mai vorbim, dar azi mi-a dat un mesaj cu ce fac si eu mi-am cerut scuze. El e mai mare decit mine si poate ma crede un copil naiv pe care sa poata sa il invirta. Va rog ajutati-ma.

12 răspunsuri:
greece12
| greece12 a răspuns:

Exact asta crede,ca esti un copil naiv.
Si se comporta cum vrea,de ce ar renunta la obiceiurile lui,virtuale sau nu, pentru un copil?
Ar trebui sa-i spui ce crezi, sincer.
Dar sa nu crezi ca va fi si el sincer cand va raspunde!
E riscul tau, tu tii la relatia asta, in loc sa-ti faci una cu un baiat de varsta ta pe care sa-l intelegi complet!
Imi pare rau.

| D4lid4 a răspuns:

Lasa-l. Uita-l. Da-l la o parte cat de repede, nu incetul cu incetul. Daca nu scapi tu de el prima, va scapa el de tine. Si va fi nasol. Iesi din acest joc cu eleganta si demnitate. Nu te injosi in fata unui barbat care nu te vrea. Arata-i ca ai respect fata de tine si lasa-l.www.zileperfecte.ro

| neutrino a răspuns:

El se distreaza ( are cu cine), tu nu. Tu, culmea, iti mai ceri si scuze.

| Alexandru0007 a răspuns:

Cauta alt baiat

| george232323 a răspuns:

Cred ca ai inteles resit ce a intentionat el sa faca. Poate ca la inceput a crezut ''ca va merge'' dar poate ca s-a razgandit.Si in legatura cu comentariile, alea nu cred ca inseamna nimic, toata lumea lasa comentarii de genul asta.Si bineinteles incearca sa il intrebu totul vrde-n fata! nu ezita! fa ce crzi tu ca trebuie! Noroc!

| printesa00 a răspuns:

Revino-ti in fire, fato.Da-i papucii.

| King18name a răspuns:

Eu zic ca ar trebui sa revii la realitate!
big grin si gaseste-ti un baiat care te iubeste cu adevaratwinking

| xAlessia a răspuns:

Parerea mea este sa incerci sa te indepartezi incetul cu incetul de el pana nu o sa ti si mai mult..incearca sa nu mai vorbesti si sa iti gasesti un baiat care sa te merite din plin.din spusele tale deduc ca el vrea altceva de la tine si nu o relatie serioasa.Bafta pe mai departe!

| biafresh a răspuns:

Spune-i direct ce crezi tu si intreaba-l daca e adevarat nu ai nimic de pierdut.

| HPPJATO a răspuns:

Daca zici ca tot se pune pe invisibil este posibil ca el sa nu te placa cu adevarat si te crede naiva si ca te poate face cum ii este lui pofta. Fiind mai mare ca tine este posibil sa isi fi gasit deja o iubita. Ori vrea sa scape de tine ori vrea sa te pacaleasca. Eu zic sa renunti la a mai vorbi cu el pentru ca, in fond, ce ar vrea el de la o adolescenta? Si mai gandeste-te daca tu chiar vrei sa fii impreuna cu el sau dar stai de vorba si iti pierzi timpul. Taie-i contactul tau cu el pe Skype si pastreaza doar Facebook-ul. Sa nu pari doar o fetiscana disperata. Raspunde-i si tu cu intarziere si arata-i cu nu prea esti interesata sa ai o relatie cu el. Poate atunci iti va arata daca te iubeste cu adevarat sau te va parasi gandindu-se ca de la tine nu are ce obtine.

| MysteriousSoul a răspuns:

O sa afli in curand daca te iubeste.

| 28Ana28 a răspuns:

Eu sunt de parere ca relatia dintre o fata 15+ si un baiat de 20+ nu trebuie sa existe... hai sa fim seriosi raised eyebrows... el a trecut de perioada cu adolescenta, s-a distrat cu cate fete a vrut, are experiente in diferite domenii, are anumite asteptari, alte conceptii, poate chiar mai matur. iar biata fata abia a intrat la liceu si este chinuita de el da fara ca ea sa-si dea seama, dar nu zic ca nu sunt si fete care il vreau pe respectivul pentru masina si pentru a se da mare la prietene, sunt fel si fel de combinatii de cazuri. Fii atenta pe viitor happy