| loove_5215 a întrebat:

sunt fata si duminica este ziua unei colege si nu stiu ce i-as putea lua.are 12 ani si este o fata asa mai cumintica deci nu face prostii si de genu... vreo idee? ce i-as putea lua? mersi multkiss

Răspuns Câştigător
| Vreau sa mi se stearga contu a răspuns:

Parfum, lant bratara de argint, un tablou o poza cu voi in rama daca ai, uyn ceas frumos de perete sunt unele frumoase cu modele, o veioza cu un model anume, nu ne ai zis si cati bani aitongue

3 răspunsuri:
| NothingPersonal a răspuns:

Un Sutienwinking

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Parfum? haine? [desi mie nu-mi place sa iau haine de ziua cuiva, pentru ca depinde de gusturile persoanei]. un breloc si o carte.nu stiu, un carnetel. ceva dragut happy. gasesti multe chestii la diverta!

| VoiceWithin a răspuns:

Am eu cateva idei care sper sa iti placa, poti sa ii cumperi un parfum dulce daca zici ca e mai cumintica, ar fi unu foarte frumos, miroase foarte bine este din flori se numeste VIOLETTE, sau o bratara cu o culoare dulce si calda, poti sa ii face scrisoare cu LA MULTI ANI, un desen facut de tine thinking o oglinda micuta thinking, un ceas cu ceva ce ii place ca fundal, un breloc cu trupa sau cantaretul preferat, un ursulet, o incoana, un sal (esarfa ), un inel micut, o carte preferata, bijuterii, sau poti sa ii platesti intrarea la un film sau un teatru thinking, o poza cu voi 2 happy :* nu prea mai stiu sad ma mai gandesc ca poate imi mai vin idei in minte :* te pup papa