Buna, si eu am fost ca tine oarecum. am avut o buna prietena, insa am lipsit o saptamana pentru ca am fost in Praga, iar cand m-am intors, era prietena cu alta. Un sfat prietenesc, din experienta mea, e ca fetele niciodata nu pot fi foarte bune prietene. Mai prietena ca mama si sora sa nu ai pe nimeni. La un moment dat tot o sa te barfeasca. Poate nu acum, dar mai inclo cu siguranta.Nu te avanta sa ai incredere deplina in nimeni. Sunt studenta, foarte sociabila, dar degeaba. Daca doua fete prind a-si purta ura, aia niciodata nu se va schimba, insa intre baieti nu e asa. ei nu sunt lingusitori, chiar daca se injura si se bat, tot prieteni raman. in schimb la o fata doar sa ii spui ca nu ii sta bine cu ceva si deja e gata. Si cu timiditatea nu stiu ce sa spun...degeaba esti asa. Si eu am fost slaba, 39 kg 1, 57. dar am facut sport. Si eu am nasul mai mare, si ochii. Si ce? asa esti tu. trebuie sa ai incredere in tine, daca tu nu ai, cum ai vrea sa aiba altii? lasa-le pe pitipoance sa isi faca de cap, multe nu o sa ajunga sa isi ia bacul. fii simpla si modesta, invata, pentru ca nu acum te mariti, te vei marita dupa ce faci o facultate, dar daca nu ajungi in stadiul ala e nasol... nu prea ai viitor doar cu liceu. altii au de fapt si 3 facultati si tot nu muncesc ca nu au unde. E bine sa ai iubiti, si eu am avut, o sa te saturi laun momentdat dar pune scoala pe primul loc o sa fii mai apreciata ca fata desteapta, simpla, cuminte, modesta, decat pitipoanca machiata si prostuta. Cum de altfel asa vezi si tu baietii care zilnic sunt cu placa de par in cap, cercei in urechi si altele Cand o sa fii mai mare sa vezi altfel lucrurile. Nu te complexa de asta Eu m-am ingrasat cu anticonceptionale, insa nu te sfatuiesc sa faci asta fara sa te consulti cu mama ta sau cu un medic. Pot avea efecte adverse. Putem vorbi despre mai multe daca ai intrebari :* Capul sus! Omul sincer si onest e mai frumos decat cel impodobit cu lucruri care nu il definesc
Multumesc de sfaturi. Oricum eu sunt genul de fata care invata la scoala(dar nu sunt nici tocilara clasei) si mereu am fost cuminte si nu am facut ceva rusinos..nici iubiti nu am avut fiindca mereu am considerat ca am destul timp sa imi fac iubiti deocamdata sa am grija de scoala....cu mama nu prea pot sa vorbesc fiindca daca ii povestesc isi va face griji si nu vreau sa o supar.
Oricum sfaturile tale sunt demne de urmat.
Multumesc
Nu prea ai ce sa le ceri la needucatele din clasa ta, dar la nesimtitii aia de baieti, trebuie sa inveti cum se vorbeste. Sa le mai dai o replica daca una rade de nasul tau poti spune, si tu ce faci cu rimelul... dupa 1 ani incepi sa te plangi ca ai probleme si iti ies riduri, etc. Altfel vor continua sa rada de tine, ultima solutie e sa vorbesti cu directorul scolii sa ia masuri impotriva lor iar daca te ameninta o ai pe prietena ta care confirma cele intamplate si puteti merge la politie sa ia masuri impotriva lor.
Multumesc de sfaturi
In legatura cu acele colege...nu este atat de grav incat sa merg la director sau la politie pentru ca persoane care sa rada de defectele tale sunt peste tot si nu poti sta cu politia dupa tine ca sa ii reclami...insa as vrea sa scap de timiditatea aceasta care ma face sa par mai slaba
Multumesc mult de sfaturi!
De ce sa fii timida? fii indrazneata, baga-te in seama, socializeaza! ca mai spui si cate o prostie, nu are nimic, cu totii gresim, radem si gata zambeste tot timpul, nu sta cu capul in pamant si fii timida, ca asa o sa ajungi sa te marginalizezi... ar fi pacat