Pai sa nu crezi ca daca ai un controller si ai facut cele de mai jos esti dj.Incearca sa faci niste mixuri.Inregistreaza-le si posteaza-le pe youtube sau pe un site populat si roaga lumea sa isi spuna parerea.Chiar daca or sa fie si ceva "hateri" care or sa zica ca nu e bun si din astea o sa vezi ca uni oameni or s-o ia in serios.Si exerseaza in continuu.Cu cat exersezi mai mult cu atat devi mai bun la mixuri.Incearca sa gasesti si tu niste eventuri dupa ce crezi ca esti destul de buna sa iesi in public cum ar fi o petrecere sau un bal la scoala ta.Dar nu te sfatuiesc sa cauti event pana nu te-ai acomodat cu mixurile si sti ca o sa faci atmosfera. Sper ca te-am ajuta.Pa pa!
Poti sa imi spui din experienta sau cunosti pe cineva?
Pai in primul rand iti trebuie un controller.Pentru incepator ar fi bine un Behringer BCD 3000 e vreo 800 RON nou dar poti sa iti iei si second hand. Apoi iti trebuie un program gen Virtual DJ sau Tracktor. Dupa aceea trebuie sa alegi un gen de muzica pe care sa il mixezi si te poti apuca de treaba. Sper ca ti-am fost de ajutor.Bafta!
Buna mersi de raspuns, dar dupa ce "ma apuc de treaba" ce fac? Ca nu ia nimeni pe ochi frumosi?
Experienta nu prea am pentru ca am vrut si eu ca tine sa ma fac DJ si am luat un controller BCD 3000 si dupa ce am vazut cat de dificil e (normal ca nu aveam nici talent ) m-am lasat pagubas si am vandut-o dar asa sau lansat marii DJ. Oricum idolul meu este DJ Ravine. Daca te uiti la video-urile lui pe youtube mai vechi ai sa vezi ca si el a inceput cam la fel cam cum ti-am spus eu.Bafta!
Da, de asta mi-e frica si mie sa nu bag banii in ceva ce nu o sa ma ajute cu nimic adica imi doresc foarte mult asta dar ma gandesc ca ar trebuie probabil sa cunosc pe cineva in domeniu care sa ma ajute ca asa de una singura nu cred ca am sanse, idolul meu e Armin van buuren
anonim_4396 întreabă: