| LeerieVonTeese a întrebat:

Sunt ffffoarte plictisita si afara ploua sad Ce sa fac in asa momente cind nu am nimic de facut ( cu exceptia la tv, somn si net)? Voi cum scapati de plictiseala?

Răspuns Câştigător
| onename a răspuns:

Muzica tare si dans in oglinda. Te binedispui imediat. Acum la mine ploua, eu dansez si raspund pe TPU ma rog laughing Ma machez in diferite culori, fac poze, karaoke, incercand sa cant cat mai bine. Mai fac ceva de mancare (aperitive, cartofi cat mai pai laughing ) Si curat in toata casa ( asa se bucura si mama cand vine de la servici ) Sper ca ti-am fost de ajutor :*.

3 răspunsuri:
| cristianorudi7 a răspuns:

Seeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeecccccccccccccccsssss

| Andrei233 a răspuns:

Citeste o carte happy

| qpattyx3 a răspuns:

Citeste o carte,vorbeste cu cineva la telefon,joacate pe telefon,scrie ceva ce`ti vine prin minte,daca ai inspiratie scrie o poezie sau un cantec,daca stai la bloc du-te pe la o vecina/un vecin cineva...picteaza,deseneaza, daca ai cu ce gateste ceva(de preferabil o prajitura, doar daca stii cum). sunt multe chestii pe care poti sa le faci cand ploua. sper sa-ti treaca plictiseala!