| ancutzaa123 a întrebat:

Sunt foarte,. foarte suparata.In fiecare zi cand merg la scoala transpir foarte tare si mi se uda tricoul.Acasa nu transpir foarte tare,doar la scoala si noapte (putin).Credeti ca ar exista un remediu natural pentru aceasta problema? Nu as vrea sa iau pastile sau ceva de genu`. Poate cunoasteti voi un deodorant, sau ceva.Nu stiu ce sa mai fac.Mereu imi iau la scoala pulover peste tricou si stau asa sa nu se cunoasca tricoul ud sad...Daca cunoasteti solutia,va rog mult sa mi-o dati. Vreau sa precizez ca beau multa apa pe zi:la scoala un litru, acasa un litru.Credeti ca ar putea lucrul acesta influenta abundenta transpiratiei si mirosul?(transpiratia eliminata de mine nu are miros). Vreau sa mai zic ca folosesc un deodorant NIVEA FRESH NATURAL-24h.Va implor... AJUTOOOR! Funda pentru cel mai bun*.

2 răspunsuri:
| onFire a răspuns:

Buna.
Este bine ca te hidratezi cu apa...nu renunta la ea.Dar din pacate ea este de vina pentru ce ai patit tu.
Sfatul meu este sa te imbraci cand mai subtire, sa te dai cu deodorant ca e bun, si sa nu mai tii chiozdanul in spate.
Sper ca te-am ajutat happy

| lexie14 a răspuns:

Hey! faptul ca bei atat de multa apa este un lucru foarte bun dar din pacate ea este de vina pentru transpiratia abundenta.insa daca te epilezi in zona axilelor constant, daca folosesti un deodorant foarte bun(eu folosesc NIVEA INVISIBLE FOR BLACK AND WHITE 48H! cu rola-sunt foarte multumita...de asemenea mai folosesc si deodorant spray sau un spray de corp,sau parfum sau apa de toaleta(de la adidas-e buna)), daca te imbraci subtire, in culori deschise(alb, galben pai, roz, albastru)si cu haine mai largi(nu exagerat) si de asemenea ai putea sa iti iei un pachet de servetele umede cu tine la scoala si in pauza sa mergi la baie sa sa iti faci toaleta happy...a da! sa nu mai porti pulover, mai ales pe caldura asta pentru ca vei transpira mai mult si te vei simti rau! multa bafta happy