| Clauditza a întrebat:

Buna sunt foarte foarte suparata pentru ca Spike (cantaretul meu preferat) in TU-R vine in Bacau (orasul meu) dar partea rea e ca vine in club si persoanele sub 18 ani nu au voie sunt suparata de vreo 2-3 saptamani si nu scap de supararea asta ma puteti ajuta sa scap de supararea asta?

11 răspunsuri:
| OanaG a răspuns:

Pai poate te poti strecura printre un grupbatting eyelashes

| User a răspuns:

Pfoai ce motiv de supararelaughing. stii cum e, tara arde si baba se piaptana.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Asteapta-l afara, si vezi cum faci sa-i ceri un autografhee hee. Nu`i nimic, te mai poti intalni cu el, si atunci poate va fi mai frumos.

| TzaCaNeL a răspuns:

Fi serioasa, sa te superi pentru asta?

Incearca sa te duci cu un grup de persoane mai mari ca tine ( dar care le cunosti ).

| Clauditza explică:

A si mai e si problema cu parinti nu ma lasa in club a si am uitat am 13 ani jumate deci Princess ideea ta nu ma prea ajuta da mersi oricum.

mumoasa
| mumoasa a răspuns:

Buna Roxy!kiss
Eu zic sa nu imi fi suparata.Asa e... Poate o sa ai ocazia sa il vezi si alta data happy Intradevar esti micuta sa mergi intr-un club big grin
incearca sa uiti de astalove struck
Succes si nu mai fi suparata!kiss

| Clauditza explică:

A am uitat ceva vin in Club Zebra acest site are si hi5 si mi-a cerut prietenia pe hi5 ce ciudat...

| hiphopbeatz a răspuns:

Du-te sa te tai.

pune-ti un ultimul CD la boxe la maxim si razbuna-te pe lume.

hai cu stupidu' oricum voturile sunt date la modu sindrom de turma.

pace!

| Marii a răspuns:

Cel mai stupit motiv pentru a fi suparat. straight face
Nu te mai agita atata, o sa mergi la alte concerte.

| Bacemi a răspuns:

Incearca sa asculti melodiile lui pe youtube si sa iti imaginezi ca esti acolo.

| andrutski a răspuns:

Pai eu am fost aseara pe la 9 jumate si l-am vazut pe terasa love struck Nici eu nu am putut merge, s-a razgandit mama cu cateva ore inainte straight face dar au fost niste prieteni de-ai mei de varsta mea [ 14-15 ani ] si le-a dat voie sa intre. Stai linistita, mai vine el si la vara la Aqua Club, poate acolo la piscina te lasahee hee