| rubyri a întrebat:

sunt foarte nedumerita in legatura cu corpul meu, am 18 anii nu am sanii mai deloc sunt slabuta 53kg la 1.70 nu ma pot ingrasa nici cum mai mult sunt asa de mai bine de 2ani...imi doresc sa am un piept mai voluptos sa ma simt mai increzatoare...Niste sfaturii?

3 răspunsuri:
| UnBroken2016 a răspuns:

Daca mama natura nu a fost buna cu tine, silicoanele te mai pot ajuta. Depinde de genele tale, nici o fata nu are sanii mai mari ca mananca mai multi morcovi sau mai stiu eu ce.

| Nitunitu a răspuns:

Buna Rubi,

Nu inteleg de ce sanii mari sunt singurii care iti pot da mai multa incredere in tine.

Fiecare femeie este in felul ei lasata.

Impaca-te cu tine, gaseste-ti echilibrul in viata ta si axeaza-te pe ceea ce iti da cu adevarat incredere in tine.

Bunatatea sufletului tau, felul tau de a fi unica ci nu copie si inteligenta ta.

| Kis_Iuliana_1983 a răspuns:

Buna! Daca vrei niste raspunsuri, cauta unul in genetica. Cum e mama ta? Cum sunt matusile si bunicile?
Apoi cred ca te poti ajuta si de tratamente hormonale, ceea ce inseamna o vizita la medic. Chiar si asa, de cele mai multe ori tratamentele pot avea si un revers mai urat: e posibil sa-ti cauzeze alte probleme.
O sugestie: atitudinea face mai mult decat sanii mari. Fii vesela, deschisa, pozitiva, dar nu easy, ci usor inabordabila si vei avea rezultate foarte bune! Si pune pe o hartie calitatile tale - ca sa vezi cat multe motive sa te simti bine cu tine ai!