Salut Rar mi-a fost dat sa cunosc persoane sincere. Daca tu esti una dintre ele, ma aplec in fata ta. Faptul ca esti sincer sau sincera, ma indeamna sa te respect. Referitor la intrebare, nu ai cum sa ranesti, numai daca acea persoana, are, ceva, sufera de ceva, ascunde ceva etc. Daca-i, spui unui om, realitatea sau adevarul in fata, acea persoana nu are de ce sa se supere, si nici nu o vei rani in niciunfel. Sinceritatea, este ceva nobil, ceva maret, care nu ori cine poate sa-l aibe. Mergi asa si va fi bine. Cinste tie, si parintilor tai. Pa
Poţi fi sinceră şi să nu răneşti persoanele din jurul tău. Numai că trebuie să ai grijă la cuvinte. De exemplu vrei să-i spui unei prietene că s-a îngrăşat, da? Nu-i spui : " ce te-ai îngrăşat îndată numai încapi pe uşă" îi spui : " Şti m-am gândit că ar trebui să începem să facem ceva sport, ca să fim într-o formă mai bună şi tu parcă ziceai ieri că nu-ţi mai vin pantaloni aştia ". Deci depinde de limbaj. Ideea e să faci să sune bine. Poţi să-i spui şi la un om că-i prost, dar dacă alegi cuvintele potrivite nu răneşte! Baftă!
Pai adevarul intotdeauna doare, dar si eu apreciez foarte mult sinceritatea. Dat daca cateodata pentru a nu rani prea tare o persoana pentru ca pot fi si adevaruri care dor prea mult ai putea sa il ascunzi sau sa faci in asa fel incat sa nu para chiar asa rau.nici eu nu minteam pana inainte sa stau cu baiatu cu care stau acum, dar eu studiez vioara si st plecata foarte des de acasa insa nu ii zic cat de des plec si p unde ba chiar il mai mint cateodata cand nu ma pot intalni cu el din cauza asta.Stiu ca par o scorpie dar e spre binele lui pentru ca e ff gelos si stiu ca ma iubeste mult ca altfel nu l-as minti. pup
Hey! Si eu sunt la fel. Si m-am certat cu o gramada de persoane din cauza asta. Am incercat sa spun ce ma deranjeaza mai pe ocolite, dar pana la urma n-a mers. Incearca si tu. Poate o sa reusesti.
Aaa, si daca unele persoane se supara asa repede doar pentru ca tu esti sincera, inseamna ca nu stiu sa aprecieze sinceritatea unei persoane si prefera sa fie mintite.
Mult succes! Pa, pa.
Sincera dar nu nesimtita
E o diferenta mica intre cele doua. Una e sa fi sincera si alta e sa incepi sa iti spui parerea de fiecare data cand nu iti convine ceva.De oameni fitosi e plina lumea
Sincer e bine sa fii cu cei apropiati, care te cunosc.Cu restul e bine sa iti pastrezi parerile pentru tine pentru ca se vor simti deranjati. E ca si cum ai primi un sfat pe care nu l-ai cerut si de care nu ai nevoie