Bună! Încearcă să îți constientizezi gândurile, să îți controlezi mintea, să îți alungi din minte orice gând negativ. Odată cu gândurile negative apar și problemele de sănătate. Nu trăi nici în trecut nici în viitor, trăiește prezentul! Pentru insomnii încearcă ceva meditații ușoare, relaxante.
Îți multumesc.Chiar mă ajuta mult sfaturile pe care mi le-ai dat!
Mă bucur mult. Îți recomand și cartea "Secretele întregii vieți", te poate ajuta să înțelegi multe lucruri. Apoi poți deriva cu tot ce ține de spiritualitate pentru a înțelege și de unde provin problemele tale și cum să le depășești. Problemele sunt create de minte, cu cât mai mare importanță le dai cu atât mai mari devin. Fiecare om își formează realitatea lui, așadar alege pentru tine o realitate pe placul tău. Te îmbrățișez cu drag!
Recomand YOGA - fiind un "sport" perfect, atat pentru echilibru psihic cat si fizic.
Daca iti place sa dansezi, recomand Zumba. Sunt lectii pe Youtube pentru toate nivelurile, invatandu-te pasii si exercitiile. Este un sport revigorant si fericit, care iti ridica starea de spirit si totodata iti elimina stresul si starea de anxietate.
SupMates întreabă: