Daca dragoste nu e, nimic nu e. Iuliana, el cu sinuciderea nu rezolvă nimic. Să nu-ţi mai pese de gura lumii, e un sfat de la mine.Incearcă să vorbeşti cu el şi să ajungeţi la o concluzie. Poate unii ar spune că "Viaţa lui e în mâinile tale", dar nu este aşa. El nu mai poartă pampers ca să nu ştie să-şi poarte de grijă Pe parcurs te va uita şi tu pe el. Încercaţi să fiţi amici, dacă veţi fi duşmani, e mai rău . Din moment ce el ţi-a cerut să vă despărţiţi şi tot el să vă împăcaţi, mă face să cred că e foarte nehotărât. Şi, poate nu gândeşte foarte limpede. Aşa băiat să ţi lângă tine, că vrea să se sinucidă şi alte porcării e straniu să te gândeşti. Din moment ce dragostea nu mai prea există, fă-l să-nţeleagă că nu te poate ţine lângă el cu forţa. V-a fi deprimat puţin, dar eu cred că v-a înţelege că a devenit o iubire imposibilă. Nu ştiu cu ce să te ajut Iuliana, sper că sfaturile mele ţi-au fost de ajutor.Ai grijă de tine
Situatia in care te afli este foarte grea, singura solutie este comunicarea intre voi, chiar daca nu ve-ti mai fi impreuna. Probabil te iubeste foarte mult si accepta foarte greu despartirea.
Mai eu din tot ce ai zis am inteles ca vrea sa se omoare e vai de capu` lui ______ si de parintii lui care intocmai te acuza pe tine _____ eu zic sa te doara`n cot de el si sa nu mai fi stresata ca nu ai pentru ce!
Incearca sa privesti lucrurile cu calm, poarta o discutie cu familia lui si vezi ce zic ei, daca ai curaj... explica-le asa cum a fost. Daca el a procedat asa cu tine eu nu cred ca te iubeste, mai degraba s-a razbunat pe tine, astfel de oameni nu poti iubi si nici nu merita sa suferi din cauza lui. Tu fii tare si roga-te la Dumnezeu! pup.pa
Eu cred ca ar fi mai bine sal lasi sa faca ce vrea si sa nil lasi sa te invinovateasca de ceva decare nu u esti responsabila ci el
fii calma, gandeste limpede si explica familiei sale ce sa intramplat de fapt.
Nu trebuie sa te agiti, fi calm, si inainte de discutie gandeste-te bine ce ai sa-i spui, gandeste serios la ce ai de facut
Sincer vorbeste deschis cu el spune-i ce simti si explica-i cat de greu este. Nu poti sta langa el daca se joaca cu dragistea ta
Andrei67y5 întreabă: