| Alexutzica a întrebat:

Buna :*. Sunt foarte suparata. M-am certat cu cea mai buna prietena.
Sa va spun cum a fost: vineri, m-a vazut. m-a luat in brate, am discutat.
A doua zi am discutat pe diferite teme:teze, colegii, profesori.etc.
A treia zi observ ca ma scoate de la prieteni pe facebook. O intreb de ce a procedat asa, si imi spune ca are prea multi [are 627, pana ajunge la 5000 mai are]. Am pus o fata sa o intrebe si a zis ca are treaba.
Am sunat-o si a spus ca are treaba.
Ma vede la scoala, imi face cu mana, dupa se stramba si pleaca.
Am pus un baiat[prieten bun cu mine si cu ea] sa o intrebe de ce este chiar asa de rautacioasa cu mine si a spus: "Nu iti pot spune pentru ca nu vreau sa se supere Alexandra[adica eu].
Si eu stiu foarte bine ca nu i-am zis nimic ca sa o supere, sau sa o barfesc.
Va rog frumos, dati-mi un sfat.Si rautatile pe care le veti spune, pastrati-le pentru voi, va rog. Va pup :*

Răspuns Câştigător
| MariusDk23 a răspuns:

Faci in felul urmator:

Insisti asupra subiectului catre ea si te ti de ea pana iti spune ce s-a intamplat cu ea.
Sau pui un prieten bun si cu ea si cu tine sa o intrebe ce s-a intamplat cu voi,

Poate ca o sa se supere pe tine si o sa spune ca numai aveti ce discuta mereu etc. daca ajunge la asta ii spui asa: "Eu nu te las, spune-mi ce s-a intamplat, m'ie IMI PASA de tine pentru ca daca nu imi pasa nu ma tineam de tine sa imi spui ce s-a intamplat."

Cel mai probabil o sa va impacati sau o sa fiti certate putin timp si o sa va impacati.winking

Sper ca te'am ajutat. happy

1 răspuns:
| Alexutzica explică:

Ti-am spus, raspunsuri dinacestea, pastreaza-le pentru tine!