anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Buna!happy

Sunt foarte suparata si nervoasarolling on the floor sad.Cu un motiv.Este un baiat care cred ca ma place.Mereu cand am trecut pe langa el se uita la mine cu o privire care nu a simtit-o la alti baieti....Simt ca el e alesul... sunt pur si simplu vrajita de privirea luirolling on the floor.Eu nu vreau sa il plac.Nu stiu de ce dar nu vreaurolling on the floor.As vrea sa vad daca ma place! Cand am trecut pe langa niste prieteni de ai lui si spunea uite-o pe asta ai lui(numele lui).Nu vreau sa il plac dar cred ca il placsad sad.

Intrebarea e daca el ma place sau nu, si daca ar trebui sau nu sa vorbesc cu el doar ca mi-e rusine sa vorbesc cu el! Funda:*.

3 răspunsuri:
| neutrino a răspuns:

Dupa spusele tale stie tot satul ca tu il placi. In aceste conditii, asteapta si taci.

| LoveTenis a răspuns (pentru neutrino):

Nu stie nimeni asa ca mai bine taci tu daca nu stiiwinking! Ei se refereau(din cate am inteles) ca el ma place si le-a zis la prietenii lui cei mai buni...

| neutrino a răspuns (pentru LoveTenis):

Inainte de a-ti pune poalele in cap pentru a ne arata cu ce gandesti ( si crede-ma ca nu suntem interesati de asa ceva), ai face bine sa recitesti raspunsul meu si ai sa vezi ca nu a fost rautacios, ci numai gresit inteles de tine. Adevarul este ca nici nu ma asteptam ca tu sa intelegi, dar sper sa inteleaga alte copile ca, o fata trebuie sa astepte initiativa baiatului si ea trebuie sa stie ca nu trebuie sa o ia gura pe dinainte. Chiar daca un raspuns, pe care tu l-ai solicitat, nu este pe gustul tau, ai putea avea bunul simt si sa accepti toate parerile. O seara buna!