Deci te place cu siguranță. Așa fac băieții se dau de gol prin chestia asta cu: Uite-o pe asta a lui. Mai ales că există și conexiunea aceea prin privire. Deci încearcă să faci tu un mic mic pas, prin care să-l faci să-ți dea seama că și tu îl place, ca astfel să deschidă el conversația.
Cam ce pas? Sa ma uit la el si sa ii zambesc?
Ori te place ori esti darguta,, ori cum incearca sa te bagi in vorba cu el,, si peste ceva timp veti fi si in preuna
Mi-as dori eu sa ma bag in vorba cu el.Dar mereu e cu prietenii lui...si eu nu m-as supara daca am deveni un cuplu.Si cum ar trebui sa ma bag eu in vorba cu el? Hei sunt Sya(my name)si tu ce mai faci? ar fi ciudat
Atunci fa rost de facebookul lui sau de nr de tel si vorbiti.
Nu prea am cum..prietenii lui sunt foarte secretosi....asa ca...
Atunci incearca sa stai si tu cu iei intra in grupul lor si asa ai sa ai o sansa sa vb si cu el,, e inposibil ca nici una dintre pretenele tale sa nu-i cunoasca sau preten.
Prietenele mele nu il cunost fiindca eu il cunosc de la fratemiu si el (baiatul) e mai mare decat mine deci e in alta clasa deci e la etajul 3 si eu la 1(etajul)
Pei cand se intalneste cu el zii si tu lui fractu ca vrei sa fi si tu si faceti cunostinta mai vorbiti una alta si na macar se mai schimba lucrurile.
Nu va merge fiindca fratemiu e chiar chiar id**t
Va intelege el...ori daca nu stai cu el ca tot va trebuie o data si odata sa dea de el si sa va intalniti.
Penaaaa1 întreabă: