| LoveTenis a întrebat:

Buna!happy

Sunt foarte suparata si nervoasarolling on the floor sad.Cu un motiv.Este un baiat care cred ca ma place.Mereu cand am trecut pe langa el se uita la mine cu o privire care nu a simtit-o la alti baieti....Simt ca el e alesul... sunt pur si simplu vrajita de privirea lui rolling on the floor.Eu nu vreau sa il plac.Nu stiu de ce dar nu vreaurolling on the floor.As vrea sa vad daca ma place! Cand am trecut pe langa niste prieteni de ai lui si spunea uite-o pe asta ai lui(numele lui).Nu vreau sa il plac dar cred ca il placsad sad.

Intrebarea e daca el ma place sau nu! Funda:* Si ar trebui sa vorbesc cu el (sa port o conversatie nu sa il intreb daca ma place)

Răspuns Câştigător
| PsiholoagaTPU a răspuns:

Deci te place cu siguranță. Așa fac băieții se dau de gol prin chestia asta cu: Uite-o pe asta a lui. Mai ales că există și conexiunea aceea prin privire. Deci încearcă să faci tu un mic mic pas, prin care să-l faci să-ți dea seama că și tu îl place, ca astfel să deschidă el conversația. happy

| LoveTenis explică (pentru PsiholoagaTPU):

Cam ce pas? Sa ma uit la el si sa ii zambesc?

11 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

De obicei cu baietii nu trebuie sa abordezi deodata subiectul. Poate ar trebuie prin o prietena pe care o stii tu mai de incredere sa il intrebe asta.Totusi nu-i poti spune sufletului pe cine sa placa sau pe cine nu. Daca te indragostesti, te indragostesti si punct.

| jupinu2011 a răspuns:

Ori te place ori esti darguta,, ori cum incearca sa te bagi in vorba cu el,, si peste ceva timp veti fi si in preuna

| LoveTenis explică (pentru jupinu2011):

Mi-as dori eu sa ma bag in vorba cu elrolling on the floor.Dar mereu e cu prietenii lui...si eu nu m-as supara daca am deveni un cuplurolling on the floor.Si cum ar trebui sa ma bag eu in vorba cu elrolling on the floor? Hei sunt Sya(my name)si tu ce mai faci?rolling on the floor ar fi ciudatrolling on the floor

| jupinu2011 a răspuns (pentru LoveTenis):

Atunci fa rost de facebookul lui sau de nr de tel si vorbiti.

Nu prea am cum..prietenii lui sunt foarte secretosi....asa ca...

Atunci incearca sa stai si tu cu iei intra in grupul lor si asa ai sa ai o sansa sa vb si cu el,, e inposibil ca nici una dintre pretenele tale sa nu-i cunoasca sau preten.

Prietenele mele nu il cunost fiindca eu il cunosc de la fratemiu si el (baiatul) e mai mare decat mine deci e in alta clasa deci e la etajul 3 si eu la 1(etajul)

Pei cand se intalneste cu el zii si tu lui fractu ca vrei sa fi si tu si faceti cunostinta mai vorbiti una alta si na macar se mai schimba lucrurile.

Nu va merge fiindca fratemiu e chiar chiar id**t

Va intelege el...ori daca nu stai cu el ca tot va trebuie o data si odata sa dea de el si sa va intalniti.