| emasweetgirl a întrebat:

Bunahappy
Sunt foarte suparata si nu stiu cum sa indrept situatia.
Astazi am vorbit cu prietenul meu pe mess sh el m-a rugat sa fac niste poze cu mine sa ii le trimit.
El e o fire mai suparaciasa s-a suparat ca i-am zis ca nu fac sh l-am luat c-am tare sh el s-a suparat.
Mi-a zis ca dorea sa fim o familie sh ca s-a inselat in privinta mea.
Eu m-am suparat sh i-am zis sa-mi dea ignore sh sa nu mai caute niciodata. dar eu i-am zis la nervi.
Dar el a facut exact ce l-am rugat.
mi-a dat ignore.
ce pot sa fac?
il iubesc atat de mult...sh stiu ca sh el ma iubeste.
cum sa indrept situatia deoarece el e mai orgolios si eu sunt la fel.
tnx:X

Răspuns Câştigător
soothe
| soothe a răspuns:

Ai rabdare. De obicei sfatuiesc fetele sa fie mai indraznete. In situatia asta stai blanda. El trebui sa stie in primul rand ca "gura bate fundul" si ca trebuie sa fie cavaler, politicos, rabdator si barbat. Daca te iubeste are sa te caute el. Daca nu, NU. Nu pierzi nimic.

9 răspunsuri:
| Razvan a răspuns:

Mai bine lasati naibii orgolile astea stupide la o parte si va iubitioh go on
Astea-s copilariiwinking

| HBK a răspuns:

Uite ca si el din ambitie ti-a facut. Ti-a demostrat ca vorbeste serios si nu se joaca.In orice caz, urat si din partea lui.Pai suna-l, calca pe orgoliu, stabileste o intalnire si vorbeste cu el cat se poate de serios.

| Ros3Blu3 a răspuns:

Spune-i si tu ca nu aveai starea necesara ca nu aveai chef de facut poze nu iti placea fata ta in momentu ala in fine porcari din astea la faza cu impacatu lasa si tu de la tine sau lasa-l pe el sa lase de la el. e prea suparacios sincerbig grinbig grinbig grin

| 16.laura.16 a răspuns:

Vrei sa fim o familie dar la prima vorba spusa la suparare tu te superi. Eu recunosc: am gresit. Dar nu crezi ca daca ma iubesti ar trebui sa fii mai intelegator?
Acesta sa fie sms-ul tau.

| D A R i U t S s A a răspuns:

Ai facut o greseala.Sti foarte bine

Dai un sms si cereti scuze
Gen:
Pui ( sau cum ii zici tu nu stiu ) te rog sa ma ierti, am spus ce am spus doar din cauza nervilor. hai sa fim familia de care ziceai tu. sper ca sms-ul meu sa iti dea de gandit si sa numai fi suparat pe mine.Imi pare sincer rau.happy te iubesc si astept un raspuns din partea ta. pupici "

Lasa si tu orgoliul daca vrei sa te impaci cu elhappy
Cred ca baiatul te merita.

Bafta!

| Silviu_7167 a răspuns:

Mai calca-ti si tu pe orgoliu si fa-i pe plac, cerandu-ti si scuze. Daca il iubesti.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

In fiecare relatie exista certuri. Ca sunt din vina ta sau vina lui, nu conteaza. Fa tu primul pas! Cereti iertare si spune-i ca nici tie nu ti-a cazut bine cand ti-a zis sa iti faci poze, spune-i ca nu esti la comanda lui.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu te sfatuiesc desi sunt fata sa ia zici ca ati pare rau ca ai facut asta si ca ai cari din inima ta mare scuze si ca ai vei trimite catava poza si asa va veti inpaca

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Incearca sa vorbesti mai mult cu el sh sa il bagi mai mult in seama. spune-i ca ai gresit si iti pare rau. spune-i ca erai nervoasa sh tea luat gura pe dinainte.sh spune sa o luati de la inceput sh ca totul va fi bine:*