Ai rabdare. De obicei sfatuiesc fetele sa fie mai indraznete. In situatia asta stai blanda. El trebui sa stie in primul rand ca "gura bate fundul" si ca trebuie sa fie cavaler, politicos, rabdator si barbat. Daca te iubeste are sa te caute el. Daca nu, NU. Nu pierzi nimic.
Mai bine lasati naibii orgolile astea stupide la o parte si va iubiti
Astea-s copilarii
Uite ca si el din ambitie ti-a facut. Ti-a demostrat ca vorbeste serios si nu se joaca.In orice caz, urat si din partea lui.Pai suna-l, calca pe orgoliu, stabileste o intalnire si vorbeste cu el cat se poate de serios.
Spune-i si tu ca nu aveai starea necesara ca nu aveai chef de facut poze nu iti placea fata ta in momentu ala in fine porcari din astea la faza cu impacatu lasa si tu de la tine sau lasa-l pe el sa lase de la el. e prea suparacios sincer
Vrei sa fim o familie dar la prima vorba spusa la suparare tu te superi. Eu recunosc: am gresit. Dar nu crezi ca daca ma iubesti ar trebui sa fii mai intelegator?
Acesta sa fie sms-ul tau.
Ai facut o greseala.Sti foarte bine
Dai un sms si cereti scuze
Gen:
Pui ( sau cum ii zici tu nu stiu ) te rog sa ma ierti, am spus ce am spus doar din cauza nervilor. hai sa fim familia de care ziceai tu. sper ca sms-ul meu sa iti dea de gandit si sa numai fi suparat pe mine.Imi pare sincer rau. te iubesc si astept un raspuns din partea ta. pupici "
Lasa si tu orgoliul daca vrei sa te impaci cu el
Cred ca baiatul te merita.
Bafta!
Mai calca-ti si tu pe orgoliu si fa-i pe plac, cerandu-ti si scuze. Daca il iubesti.
Emma0313 întreabă:
Beniamin122 întreabă: