Usor, intai baga-ti in cap, ca pe el nu ar trebui sa-l doara nicaieri daca tu faci sau nu un liceu bun. El a terminat unu, are servici, etc.
O face pentru tine.
Uite, eu, ca si LiK3, in clasa a 8 a aveam numai note mici. Secretul este sa fii atent in clasa, si sa zapacesti profesorul ala cu explicatii pana intelegi, nu conteaza ca te cearta, n-ai inteles, sa-ti explice ca d'aia e pus acolo.
Daca esti atent in clasa, o sa-ti fie foarte usor sa inveti, pentru ca o sa trebuiasca sa citeste de 2-3 ori lectia si o sa-ti amintesti tot ce ti-a vorbit profu in clasa
lasa asa, nu-i mai zice nimic tatalui tau, nici cevade genu "lasa ca pe semestrul 2 o sa am note mai mari" pentru ca o sa-i dai sperante si nu poti sa asiguri asta, te plictisesti de invatat si o dai in bara cum ai facut semestrul asata, si-l dezamagesti.
Las-o asa, roagal sa-ti dea alea inapoi si promite-i ca inveti, ca ai gasit o modalitate, si daca faci cum zic eu, merge.
Eu asa "invat", am pus intre ghilimele, pentru ca cum am precizat mai sus, nu e nevoie sa invat mult, sunt atent in clasa, citesc o data sau de doua ori lectia acasa si-mi aduc aminte, asta-i tot
P.s- Daca o sa iei note bune si cineva o sa-ti spuna "tocilarule" fi fericit, nu te intrista, asta inseamna ca invatatul functioneaza si ca tatal tau o sa fie mandru de tine.
Pai punete pe invatat asa am fost si eu in a 8 a dar acum in a 9 a am medii de 3X mai mari
Cel mai simplu fa-ti temele fii atent la ora si o sati mareasca media
Destul de naspa chestia. Ai putea sa ii spui ca nu vrei sa te muti pentru ca te intelegi bine cu colegii si alte chestii din astea dar gandeste-te si la viitorul tau. Stiu ca suna aiurea si de pe vremea bunicii dar Romania o ia tot mai rau si nu prea ai ce face fara scoala. Oricum ar trebui sa inveti pentru ati mari medile. Asta e doar parerea mea pentru ca pe majoritatea nu ii prea intereseaza nimic. Succes in continuare.
Idkrjek întreabă: