anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Sunt foarte trista si dezamagita de mine in ultimul timp am 15 ani anul asta fac 16 si pana acum nu m-am sarutat cu nimeni, sunt o fire prietenoasa, ma inteleg bine cu multa lume dar nu imi pot gasi pe cineva care sa ma placa.Stiu ca e amuzant ca la aceasta varsta sa nu te fi sarutatsad, please help me, va rog nu face-ti misto.crying

Răspuns Câştigător
| Nuvăsufăr a răspuns:

Nu e amuzant. Poate n-ai căutat destul, poate primul iubit e chiar sub nasul tău şi tu nu l-ai observat. Nu trebuie să fii tristă alţii şi la 18 n-au avut primul sărut. Vorbeşte cu prietenele poate îţi găsesc un băiat pe placul tău mai caută, dacă găseşti pe cineva care-ţi place, bagă-te--n seamă cu el şi vezi ce-o să iasă. happy
Hai gata, fruntea sus, fii optimistă!

3 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| cobritsA a răspuns:

Buna! Eu nu o sa rad de tine.Multi nu au avut parte de primul sarut.Cum a zis si AteulAnonim poate e chiar sub nasul tau,poate nu e baga in seama si este timid,incearca sa te dai pe langa baieti,sa te bagi in seama cu ei. Daca tie iti place,fa-l si tu sa te placa! Nu mai fi suparata,sunt atati baieti pe lumea asta,sigur vei gasi si tu unul potrivit, care sa te placakiss.
Succes si nu mai fi suparata, nu ai de ce!

| Jigsaw a răspuns:

Poate cineva care te place cu adevărat e chiar lângă tine şi nu l-ai băgat in seamă.