| Anamaria6384 a întrebat:

Sunt împreuna cu un băiat care s-a despărțit recent de fosta iubita cu care a stat 4 luni, timp in care când era cu ea îmi scria mie, dar doar vorbeam nimic mai mult.El mereu și-a dorit sa ma tina aproape pentru ca ma plăcea dar eu îl respingeam. Teama mea este sa nu se împace cu fosta deși el spune ca vrea ceva serios cu mine și vrea sa fim bine...ce este de făcut? Sa ma port mai rece cu el? Sau din contra sa fiu mai drăgăstoasă? Am zis sa încerc deoarece el chiar pare interesat de mine, noi vorbim de dinainte sa o cunoască pe ea...doar ca acum am acceptat sa ies cu el.

2 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Cum s-a despartit de ea asa se va desparti si de tine, daca vei fi cu el. Baiatul este precum femela cucului. Depune ouale in alte cuiburi.

| Nemessys a răspuns:

Buna!
Pai hai sa o luam asa. Din ce motiv s-a despartit de fosta lui?
Si totusi, daca voi 2 va cunoasteti inainte ca el sa se cunoasca cu fost lui, de ce nu te-a ales pe tine atunci?

In legatura cu faptul ca. sa nu se impace cu fosta. Depinde de mai multe lucruri. Depinde de motivul pentru care s-a despartit, de situatia amoroasa a ei, adica daca si-a gasit pe cineva. Ideea este ca atunci cand o relatie se termina, nu este obligatoriu sa dispara si sentimentele, asta daca au existat. Dar ma indoiesc eu ca in 4 luni sa se formeze o legatura asa puternica intre ei ci mai degraba a fost ceva numai de distractie si temporar, lucru care s-ar putea intampla si cu tine. Si gandeste-te ca asa cum el vorbea cu tine in timp ce era intr-o relatie cu fosta, asa poate vorbi si cu alta in timp ce este intr-o relatie cu tine, de asta ce zici?
Cand vine vorba de cum sa te comporti cu el, asta e alegerea ta. Tu il cunosti si il analizezi mai bine. E un 50/50