| Andra_3509 a întrebat:

Buna: Sunt impreuna cu un baiat. De la mine din scoala.Ne intelegem binisor. El tine la mine. stiu asta. dar straight face exista un alt baiat de la mine de la tara[bine ca nu sta la tara. e in oras, sta la blocurichatterbox] nu asta conteaza. faza e ca am vorbit mai demult cu el si ne-am intalnit. Mi-a placut de el, dar mi se parea prea gagicar, ca sa zic asa. o perioada nu am mai vorbit cu el, dar de o saptamana vorbesc continuu cu el. Am impresia ca s-a schimbat mult. Ne-am apropiat foarte mult. Vorbim despre orice, ba chiar m-a invitat sambata sa merg cu el la un meci, apoi seara la un majorat. si vbeam despre asta pe mess si tocmai atunci a intrat mama in camera si i-am zis lui ca e langa mine. Si i-a cerut voie laughing sa ma alse cu el. Acum sper sa ma lase maica'mea maac r la meci cu el. Imi doresc mult asta. Si acum urmeaza intrebarea intrebarea:
Ce sa fac? Simt ca incep sa tin la Danyy, pe cand cel cu care sunt impreunastraight face nu prea. [fundita

4 răspunsuri:
| Pancake a răspuns:

Fa ce simti. Stiu ca asta iti spune toata lumea dar asta e adevarul. Inima stie cel mai bine. Daca simti ca incepi sa tii la el, lasa-te dusa de val. Dar ai grija, nu face nimic cu el atata timp cat inca esti cu prietenul tau! Daca tu crezi ca nu mai simti nimic pentru actualul, desparte-te de el. Nu are rost sa-l faci sa sufere stiind ca tu nu poti tine la el.
Si nu te pripi. Vezi inainte cum se comporta tipul asta nou. Pe mess foarte multa lume poate parea schimbata. Nu face nimic pana nu vezi fata in fata cum e. Chiar si atunci, nu e sigur. Ai grija. kiss

| bibsy a răspuns:

Pay eu zic sa faci cety zice inima! Chiar daca esti impreuna cu celalalt, sentimentele tale se pot schimba! mai intai iesi cu tipul ala,, gagicar'' si vezi daca chiar tine la tine! apoi, daca treaba merge bine spune-i prietenului tau ca nu mai are rost sa ramaneti impreuna! :X bafta!

| Seba_1364 a răspuns:

Fa ce crezi ca e mai bine! Daca nu mai ti la actualul tau iubit despartete de el si punete cu Dany daca crezi ca el e potrivitwinking

| ToxiC_9233 a răspuns:

Pai despartete de iubitul cu care nu te intelegi si zii lui dany daca vrea sa fie iubitul tau