| solly a întrebat:

Sunt in clasa a 7-a. si as vrea sa dau la liceu.la liceu.militar din Alba Iulia. puteti sa`mi spuneti tot ce trebuie sa indeplinesti sa poti intra.conteaza si media din generala? app id meu este x.soll. pls contactati-ma... vreau sa stiu cam urgent.mersi big grin

Răspuns Câştigător
| romanionu a răspuns:

Pai... oricum mai ai timp sa te gandesti.
Conteaza si media generala normal
Dai examenul medical, proba psihice/fizice si apoi mai ai una de mate-romana HINT* Toate sunt eliminatorii
Dupa ce le-ai luat pe toate...departajarea finala se face cu media generala + capacitatea (daca se mai da pe atunci)
Pentru mai multe detalii despre LM-messengerwinking

4 răspunsuri:
| Ros3Blu3 a răspuns:

Din cate am auzit trebuie sa ai medie mare la purtare big grin
Evident si conditie fizica big grinbig grin
Cam atat stiu :*:*:* Te pupiccc:*:*

| romanionu a răspuns:

@Ros3Blu3 nu conteaza media la purtare:p

| gyorgya a răspuns:

Mai.cand am dat eu era asa:intai am facut fisa medicala, apoi examenul psihologic pe care daca il treci urmeaza proba fizica(rezistenta si traseu). ai grija ca dupa aceste probe o sa ti se adreseze o intrebare de genul:"ce doresti sa faci dupa ce termini liceul militar". raspunsul tau trebuie sa fie academia militara, pentru ca au fost fete care au zis academia de politie si pentru chestia asta le-au picat.
se iau in considerare nota de la purtare trebuie sa fie 10, nota de la examenul de capacitate si media din generala.
bafta si mai gandeste-te, liceul militar implica seriozitate si disciplina maxima.eu ieseam in oras cu permisie si in uniformabig grinlaughing.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Conteaza fiecare sutime din media generala.winking