Incearca sa iti faci o cea mai buna prietena a ta. Si incearca usor usor sa intri in vorba cu celelate fete si cel mai bine ar trebui sa le intrebi de ce se comporta asa cu tine. Spune-le, vorbeste cu el si apropoo...LASA TIMIDITATEA DE O PARTE! fi tupeista si vei vedea ca vei avea de castigat si inca ceva: Nu lasa pe nimeni sa te calce in picioare si ai intotdeauna incredere in tine. Sper ca te-am ajutat, cat de cat.
Off, eu sunt baiat, sincer, si am aceeasi problema. Sunt singuratic, si eu totusi as putea sa ma integrez intr-un colectiv, insa nu pot. Nu vreau, pentru ca nu putem gasi subiecte comune. Ei sunt cocalari, eu sunt beatboxer, ca sa zic asa. Ma rog, ideea e ca unii te indeparteaza din cauza aspectului fizic, sau din cauza mentalitatii tale. Incearca sa gasesti subiecte comune cu cei care incerci sa te imprietenesti. Nu stiu daca te ajuta acest raspuns. Iti dau un prost exemplu : Eu. Sunt un baiat singuratic, din cauza faptului ca sunt timid, nu am niciun prieten, singurul prieten pe care il am e la mii de km departare. Sincer, chiar nu stiu ce sa iti zic. M-am dus si la psiholog, si tot nu am reusit sa imi rezolv problemele. Parerea mea este ca, odata ce lumea te stie ca,, fraiera aia" niciodata nu o sa isi schimbe parerea despre tine.