anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Sunt in clasa a 7-a si vreau sa invat engleza, chiar nu stiu de ce, imi place foarte mult si as vrea sa iau niste cursuri, sora mea se tot inscrie la EuroCor la diverse cursuri si eu nu am voie pentru ca sunt prea mica, si as vrea sa invat, credeti ca ceilalti o sa ma faca tocilara? Chiar daca sunt si cea mai buna din clasa adica cu premiile si chestii sunt si cea mai rebela, totusi nu sunt tocilara. Si as mai vrea sa stiu cum o sa fie in clasa a 9-a si chiar mai incolo? sa imi spuneti un exemplu de facultate la care as putea sa dau, am avut o problema in familie si sora mea mai mare ar fi trebuit sa dea la facultate facea chimio-terapie, educatie fizica si sport, si prima data mi-a placut cand am auzit, dar din pacate nu a putut continua asa ca parintii au vrut sa continui eu si vreau sa imi dati un exemplu de facultate la care as putea sa ma bag. Multumesc.

Răspuns Câştigător
| RaluLoveM3 a răspuns:

Deci, deocamdata esti doar a 7, ai timp si de facultate. Si nu ai de ce sa crezi ca o sa te faca tocilara, ce treaba ai tu cu eilaughing nu te intereseaza...big grin si engleza e foarte simpla eu practic am invatat-o din filme si video diaries de la One Direction, acum nu trebuie sa mai citesc subtitrarile la filme le inteleg eulaughing. Si poti face un curs...dar trebuie sa stii si tu cevawinking. Sper ca te-am ajutatkiss FUNDA?

0 răspunsuri: